Lara74 Daimi Üye Üye 28 Ocak 2011 #161 Bizde 17+5 olduk bugün.Hepinize hayirli dogumlar dilerim kizlar.Allah bizede o günleri görmeyi nasib etsin insallah...
Bizde 17+5 olduk bugün.Hepinize hayirli dogumlar dilerim kizlar.Allah bizede o günleri görmeyi nasib etsin insallah...
berranur Yeni Üye Üye 29 Ocak 2011 #163 37.haftamıza başladık çok şükür sağsalim kucağıma gel minik oğlum çok bekletme anneyi🙂
hurish Daimi Üye Üye 30 Ocak 2011 #164 Biz daha yeniyiz 10+2 gunler cabuk gecsin istiyorum cok sabirsizim hemen almak istiyorum kollarima i
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 1 Şubat 2011 #168 allahım sağlıcakla kucağinıza versin inşş bende eburaya yazarım kan testim onyalarsa lütfen dua edin melekerlim benim için
allahım sağlıcakla kucağinıza versin inşş bende eburaya yazarım kan testim onyalarsa lütfen dua edin melekerlim benim için
sakaryalı Üye Üye 1 Şubat 2011 #170 bizde 16 +2 olduk canım bebeğim.yuce rabbim evlatlarımızı hayırlı saglıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin
bizde 16 +2 olduk canım bebeğim.yuce rabbim evlatlarımızı hayırlı saglıklı bişekilde kucağımıza almayı nasip etsin