aslında kimseye birsey demiyorum ama eşime de cok kızgınım, tansiyonum cıkınca zaten bütün sıkıntılarım basladı ve tansiyonumu baslatan olay eşimin tesadüfen bilgisayrda acık bir msn ini yakaladım ve hep baska kızlar vardı 7 tane, bir kızın agzını aradım yan ilçeden biriymiş gecen aksam telde konustuk ya falan dedi bana,eşime bunu söyledim özür dilemek yerine üste cıktı bagırdı cagırdı hersey öyle basladı, sonraki gün tansionum basladı, bana o halde deli gibi bağırmıstı, birsey olursa bebeğe görürsün demişti, ve son 2 hafta sürekli benle kavga etti, benim tansionum varken eve hep cok geç geldi gezdi tozdu, ben kızınca gene ben suclu oldum, bebeğim ölmeden 2 gün önce bana öyle bir bağırdıki sadece sabah uyandırmadım die, 3 saat hiç durmadan azarladı beni basıma vurdu,yapma artık tansionum cıkıcak bebeğime bişi olcak dedim, sen anca bebekle beni tehdit et nasılsa doğur 2 ay sonra boşucam seni dedi, seni sevmiyorum dedi, evimizi ben kendim almıstım, evin parasının yarısını da alcam dedi,bu ev kızımın dediim kimseye vermem dedim, aksam eve geldi gene benle tartıstı özür dilemesi gerekirken, hatta hastane cantasını hazırlamıstım, bebeğimle benim esyalarım vardı içinde boşalttırdı bana valizi, ben ne umutlarla hazırlamıstım o valizi, kendi esyalarını koydu evi terketcekti, sırf gösteriş yaptı evide terketmedi, esylarını da ben yerlestirdim sonra dolaba, sonra sabah 11den aksam 9 a kadar benle kavga edip, özür bile dilemeden, kendi kendine baarıstı benle, utanmadan yaptığım yemeği de yedi defoldu gitti işe, aksam geldi yattı, sadece 1 gün sonra kızım öldü, kimseye demesem de aslında sebep bence o kavga olabilri, o kadar cok bagırdıki kesin tansiyonum fırladı,cünkü çok ağladım, şimdi düşünücem evliliğimi , iyiki siz varsınız da sizle paylasıyorum ailem bilse kahrolurlar, Allahım bana 3 sefer de nasip etmedi bebek artık bu adamı boşamam gerkiyor diye düşünüyorum RAbbim bana böyle bir işaret yolluyor bence