AZRA Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #11 Ce: Avatara puan vermece🙂 gülü sennki de güzel ama pek gözükmüyoor onun için 8 büyüyünce bakarız artık 🙂
Ce: Avatara puan vermece🙂 gülü sennki de güzel ama pek gözükmüyoor onun için 8 büyüyünce bakarız artık 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #12 Ce: Avatara puan vermece🙂 G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: loo cemoş vatarına verecez puan..yani sence üstekini avatarı kaç puan eder lo.. seninkinde küçük minnoş var tam 10luk yani.. Genişletmek için tıkla ... anladım gülü loo😀 şimdi ben azraya verecem hemi tamam veriyorum 10😀 çok hoş bi avatar bence
Ce: Avatara puan vermece🙂 G.ü.l.ü.c.ü.k' Alıntı: loo cemoş vatarına verecez puan..yani sence üstekini avatarı kaç puan eder lo.. seninkinde küçük minnoş var tam 10luk yani.. Genişletmek için tıkla ... anladım gülü loo😀 şimdi ben azraya verecem hemi tamam veriyorum 10😀 çok hoş bi avatar bence
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #13 Ce: Avatara puan vermece🙂 anlama sevindim cemo..ben seninkine zati 10 virmiştim:hihi:
M Misafir Forum Okuru 4 Mart 2008 #15 Ce: Avatara puan vermece🙂 almıra çok guçuk 7 puan canım bıraz buyusun puanı artırırız
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #16 Ce: Avatara puan vermece🙂 bak ya almininde avatarında sorunu var..almi kıs bizim avatarlar niye böyle küççüçük.. bu arada karamelin avatarı harika10 verem bari..
Ce: Avatara puan vermece🙂 bak ya almininde avatarında sorunu var..almi kıs bizim avatarlar niye böyle küççüçük.. bu arada karamelin avatarı harika10 verem bari..
çalıkuşu Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #17 Ce: Avatara puan vermece🙂 gülücük avatarın çok gizemli benden 10 puan..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Mart 2008 #19 Ce: Avatara puan vermece🙂 esena kıs ikimizinde avatarı güççücük..zati..ne yapam 10 verem bari..aynı kaderi paylaşıyoz
Ce: Avatara puan vermece🙂 esena kıs ikimizinde avatarı güççücük..zati..ne yapam 10 verem bari..aynı kaderi paylaşıyoz
TaMaRa Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #20 Ce: Avatara puan vermece🙂 AZRA' Alıntı: 10 verdim anlamlı bir avatar baba göre Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim,bende anlami oldugu icin bayagi avatardan sonra buna karar kilmistim🙂 ay yine güllü var ee fikrimi söylemistim onun hakkinda 😀
Ce: Avatara puan vermece🙂 AZRA' Alıntı: 10 verdim anlamlı bir avatar baba göre Genişletmek için tıkla ... tesekkur ederim,bende anlami oldugu icin bayagi avatardan sonra buna karar kilmistim🙂 ay yine güllü var ee fikrimi söylemistim onun hakkinda 😀