SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #1 Avatara puan vermece:) olay şu: üsteki üyenin avatarına puan vereceksiniz..puanlar 10 üzerinden ona göre😀cimri davranmayın😀
nisan Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #3 Ce: Avatara puan vermece🙂 gülü ana 100 puan verdim nasil ama süperr,,bn cimdi degilim canim elim boldurr ,,veda aolsun sana canimm,ins fenerlisinn🙂
Ce: Avatara puan vermece🙂 gülü ana 100 puan verdim nasil ama süperr,,bn cimdi degilim canim elim boldurr ,,veda aolsun sana canimm,ins fenerlisinn🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #4 Ce: Avatara puan vermece🙂 nisanım saol canım..ama ben takım tutmuyorum..olsun yinede öptüm canımcım
M Misafir Forum Okuru 4 Mart 2008 #5 Ce: Avatara puan vermece🙂 9 puan verıyorum diğer 1 bende kalsın nıyeyse.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #6 Ce: Avatara puan vermece🙂 ben anlamadım ama kime neye hangi avatara verecez karemele 10 verdim😀 anlamasamda virdim😀
Ce: Avatara puan vermece🙂 ben anlamadım ama kime neye hangi avatara verecez karemele 10 verdim😀 anlamasamda virdim😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #7 Ce: Avatara puan vermece🙂 loo cemoş vatarına verecez puan..yani sence üstekini avatarı kaç puan eder lo.. seninkinde küçük minnoş var tam 10luk yani..
Ce: Avatara puan vermece🙂 loo cemoş vatarına verecez puan..yani sence üstekini avatarı kaç puan eder lo.. seninkinde küçük minnoş var tam 10luk yani..
TaMaRa Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #8 Ce: Avatara puan vermece🙂 9 verdim 1 puaninida kirdim neden diyeceksin ,cok kücük ya görmek icin gözluk takmak lazim😀
Ce: Avatara puan vermece🙂 9 verdim 1 puaninida kirdim neden diyeceksin ,cok kücük ya görmek icin gözluk takmak lazim😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #10 Ce: Avatara puan vermece🙂 nen tamara avatarımda sorun var..büyük koyuyom olmuyo..şincik cemoş halledecek sanırsam..yinede saol canım.. azraya gelince çok güzel bir avatarı var maşşalahh 10 verem bari..
Ce: Avatara puan vermece🙂 nen tamara avatarımda sorun var..büyük koyuyom olmuyo..şincik cemoş halledecek sanırsam..yinede saol canım.. azraya gelince çok güzel bir avatarı var maşşalahh 10 verem bari..