M Misafir Forum Okuru 8 Nisan 2008 #32 Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) sevgili Zeynoş resmin büyüktü küçülttüm ama hoş oldu hayırlı olsun yeni avatarın 🙂
Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) sevgili Zeynoş resmin büyüktü küçülttüm ama hoş oldu hayırlı olsun yeni avatarın 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Nisan 2008 #33 Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) benimde avatarım bu olsun istiyorum amcak küçük çıkıyo yapamadım. ilginize teşekkürler şimdiden ellerinize sağlık
Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) benimde avatarım bu olsun istiyorum amcak küçük çıkıyo yapamadım. ilginize teşekkürler şimdiden ellerinize sağlık
elifnaz Yeni Üye Üye 11 Nisan 2008 #34 Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) bunu ekleyebilirseniz sevinirim
sedef78 Yeni Üye Üye 12 Nisan 2008 #35 Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) bendebir avatar istiyorum mümkünse ama resmini koyamadım şimdiden saolun Son düzenleme: 12 Nisan 2008
Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) bendebir avatar istiyorum mümkünse ama resmini koyamadım şimdiden saolun
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Nisan 2008 #36 Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) elifnaz avatarın büyüktü biraz kırpmak zorunda kaldım🙂
İzmirella Yeni Üye Üye 29 Nisan 2008 #38 Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) yardım edinn yuklenmiyoo burayadaaa.. silebilirmisinizzzz en son msjımıı ..
Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) yardım edinn yuklenmiyoo burayadaaa.. silebilirmisinizzzz en son msjımıı ..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Nisan 2008 #39 Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) canım ben kafama göre bişeyler yaptım umarım beğenirsin🙂
İzmirella Yeni Üye Üye 30 Nisan 2008 #40 Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) canımsın benim ya teşekkür ediyorum çokkkkk.... bana benzemişşş hahahha 🙂 saçlarım bile yanııı.... bi kanatlarım eksiktiii sen tamammladınn..öpüyorummmm muckkkss
Ce: avatar ve imza istek bölümü 🙂) canımsın benim ya teşekkür ediyorum çokkkkk.... bana benzemişşş hahahha 🙂 saçlarım bile yanııı.... bi kanatlarım eksiktiii sen tamammladınn..öpüyorummmm muckkkss