Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #31 Ce: gece melekleri telde Yok yatmadım daha... Canım istemiyor... Ama her an kalkabilirim...
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #32 Ce: gece melekleri telde Keyfim gıcır.Kociş sakaryada bende evde takılıyorum.
fuşya Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #33 Ce: gece melekleri telde Kaçmadım 🙂 Nasılsınız? Ben kahvemi aldım geldim 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #35 Ce: gece melekleri telde Ben birşey içmiyorum ama olmadı şimdi 🙁
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #36 Ce: gece melekleri telde Benden tamamdır kızlar, daha dayanamıyorum. İyi geceler ikinize de, kocaman öpüyorum sizi...
Ce: gece melekleri telde Benden tamamdır kızlar, daha dayanamıyorum. İyi geceler ikinize de, kocaman öpüyorum sizi...
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #37 Ce: gece melekleri telde Fuşyacım buluşalım sakaryada bilgeyide alırız gelirsin demi bilge.
fuşya Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #38 Ce: gece melekleri telde Teşekkürler 🙂 sana da iyi keyifler estern ablam
fuşya Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #39 Ce: gece melekleri telde bence çok güzel olur estern abla. bir hafta sonu bizde çıkalım.
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #40 Ce: gece melekleri telde Senin sevgilin varmı canım çok özel oldu ama