busra Yeni Üye Üye 9 Kasım 2008 #152 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) avatarım gözülmüyor resim çıkmıyor
ßeyaz*Papatya'm Yeni Üye Üye 9 Kasım 2008 #153 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Yha ßn avatar Koymak istiyorum Nasıl 🙂 Yardımcı oLurmusunuz arkadaşLar
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Yha ßn avatar Koymak istiyorum Nasıl 🙂 Yardımcı oLurmusunuz arkadaşLar
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 9 Kasım 2008 #154 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Profiliniz yazıyor sol üst köşede oraya tıkladığınızda üye resmini değiştir var oradan yapılıyor. Olmuyorsa Avatarına istediğin resmini buraya gönder biz yapalım.
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Profiliniz yazıyor sol üst köşede oraya tıkladığınızda üye resmini değiştir var oradan yapılıyor. Olmuyorsa Avatarına istediğin resmini buraya gönder biz yapalım.
ßeyaz*Papatya'm Yeni Üye Üye 9 Kasım 2008 #155 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Yha yapamadım ßhen yoLLayım en iyisi 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 9 Kasım 2008 #156 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) ßeyaz*Papatya'm' Alıntı: Yha yapamadım ßhen yoLLayım en iyisi 🙂 Genişletmek için tıkla ... istediğin avatarı buraya koyabilirsen yardımcı olabiliriz
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) ßeyaz*Papatya'm' Alıntı: Yha yapamadım ßhen yoLLayım en iyisi 🙂 Genişletmek için tıkla ... istediğin avatarı buraya koyabilirsen yardımcı olabiliriz
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 9 Kasım 2008 #158 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) ßeyaz*Papatya'm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İsteğiniz Tarafımca Gerçekleştirilmiştir...
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) ßeyaz*Papatya'm' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İsteğiniz Tarafımca Gerçekleştirilmiştir...
ßeyaz*Papatya'm Yeni Üye Üye 9 Kasım 2008 #159 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Çok saoLun Teşekkür ederimm
busra Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #160 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Bu resimimi avatar olarak yaparsanız memnun olurum saygılar ben bir türlü halledemedim Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Kasım 2008
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Bu resimimi avatar olarak yaparsanız memnun olurum saygılar ben bir türlü halledemedim