KızılÖtesi Aktif Üye Üye 30 Ağustos 2008 #111 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) inocente_reina' Alıntı: bu avatarımm canımm Genişletmek için tıkla ... avatarın halledildi cnm benim
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) inocente_reina' Alıntı: bu avatarımm canımm Genişletmek için tıkla ... avatarın halledildi cnm benim
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 30 Ağustos 2008 #112 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) inocente_reina' Alıntı: buda ımzam olsun canım admınımmm Genişletmek için tıkla ... imzanda halledildi cnm
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) inocente_reina' Alıntı: buda ımzam olsun canım admınımmm Genişletmek için tıkla ... imzanda halledildi cnm
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2008 #113 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) teşekkur edrım canım melegımmmm
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Eylül 2008 #114 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Mery' Alıntı: ayyy ben bunu resim olarak istiyorummmm lütfeeeeennnn Genişletmek için tıkla ... tamamdır canım güle güle kullan resmini 😀
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) Mery' Alıntı: ayyy ben bunu resim olarak istiyorummmm lütfeeeeennnn Genişletmek için tıkla ... tamamdır canım güle güle kullan resmini 😀
mislinay Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #115 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) imzam bu olabilirmi acabaa? eğer olabiliyorsa resmin üstüne beyaz renkle yanıp sönen Mislinay yazabilirmisiniz ? artık benimde üzerinde ismim olan bir imzam olsunnnn:minik: teşekkürlerrr... Son düzenleme: 12 Eylül 2008
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) imzam bu olabilirmi acabaa? eğer olabiliyorsa resmin üstüne beyaz renkle yanıp sönen Mislinay yazabilirmisiniz ? artık benimde üzerinde ismim olan bir imzam olsunnnn:minik: teşekkürlerrr...
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #116 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) bu resim avatarım olursa sevinirim🙂
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 12 Eylül 2008 #117 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) ¤åñG£L¤' Alıntı: bu resim avatarım olursa sevinirim🙂 Genişletmek için tıkla ... Tamam canım halledildi....
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) ¤åñG£L¤' Alıntı: bu resim avatarım olursa sevinirim🙂 Genişletmek için tıkla ... Tamam canım halledildi....
Bonita Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #118 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) bu resimi imzam olarak yapabilirseniz sevinirim
Bonita Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #119 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) burasıyla ilgilenen kimse yokmu acaba 🙂 iki gün önce bir imza isteginde bulunmuştum ama daha kimseseden ses çıkmadı 😀
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) burasıyla ilgilenen kimse yokmu acaba 🙂 iki gün önce bir imza isteginde bulunmuştum ama daha kimseseden ses çıkmadı 😀
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 14 Eylül 2008 #120 Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) кapaηSıη γσLLaяıм SєηSiz qidєяSєм... Sση qüLüşüм σLSuη SєηSiz qüLєяSєм кahяσLaγıм Sєηdєη вaşкa SєwєяSєм ..єćєL σLSuη вaηa Sєηdєη вaşкaSı...haяaм σLSuη вaηa Sєηdєη вaşкaSı.. Sση SєωqiLiм qєяςєк aşкıмSıη dєğişмєz кadєяiм,dєяdiм кahяıмSıη,aLıη γazıмSıη... ::canım admınlerım bununları ımza olarak ayarlarsanız sewınırımm şimdiden teşekkur ederım.eger resmın üstune inocente reina yazılırsa sewınırım::resım bıraz buyuk ama olur inşallah.... canım bu resımde olabılır eger oo olmazsa imza olarak Son düzenleme: 14 Eylül 2008
Cevap: avatar ve imza istek bölümü 🙂) кapaηSıη γσLLaяıм SєηSiz qidєяSєм... Sση qüLüşüм σLSuη SєηSiz qüLєяSєм кahяσLaγıм Sєηdєη вaşкa SєwєяSєм ..єćєL σLSuη вaηa Sєηdєη вaşкaSı...haяaм σLSuη вaηa Sєηdєη вaşкaSı.. Sση SєωqiLiм qєяςєк aşкıмSıη dєğişмєz кadєяiм,dєяdiм кahяıмSıη,aLıη γazıмSıη... ::canım admınlerım bununları ımza olarak ayarlarsanız sewınırımm şimdiden teşekkur ederım.eger resmın üstune inocente reina yazılırsa sewınırım::resım bıraz buyuk ama olur inşallah.... canım bu resımde olabılır eger oo olmazsa imza olarak