Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

inşallah hamiledir sabrın sonu selamet 4 yıl dile kolay allah bizede nasip eder inşallah 🙂

canım benim çok sağol allah razı olsun allahım bütün dualarımızı kabul etsin inş. canım

öncelikle geçmiş olsun haidicim.ıhlamur kaynat iç.
buarada evet bu yüzden ateşin yüksek çıkıyo olabilir.ama sakın regl olmadan ilaç kullanma.bebek varsa zararı olur.sakın.doğal şeyler dene ok?umarım hamişsindir.dikkatli ol.

Gitmedik hastaneyee deliii gitmek ten vazgeçti onunyerine markete gittik sucuk aldık canıı sucuk istiyormuş suandada onu pişirmekler meşgul.. kocasıyla gitmeye karar versi ( sanırsam havanın sıcaklıgı korkuttu) tabi bizim araba servistee gelemedi ama bugun gelir inşallah... ve inşallah hamiledir canım arkadasım hakediyorr hamileliğiii.. ama delii gitmedii doktoraaa.. ay ben olsam şimdiyee 10dene test yapardımm hastanelerdeee fink atıyordumm.... henüz eşiinin bu testten bilem haberi yok...

:laugh::laugh:
kız alemsin vallah.çatlakkk

ilaçları kullanmıyımmı diyorsunuz inceledim de hamileliğin ilk üç ayı kullanlımaz diyor ne yapayım ya 🙁

cnm yaa size bişi sorcam yuzde 12 indirimli fiyatıı 51ytl iseee normalde fiyatı kac paradırrr ??????

hatta doktor gebelik varmı dedi bende olabilir dedim buna rağmen böel ilaç vermiş ne yapacam ben ya 🙁