Günaydın melekler. Tüm dualarınıza en içten şekilde AMİİİİİİİİNNNNNNNN diyorum. Dün 19 Mayısta yorulunca ancak kalkabildim. Kahvaltıya gidiyorum. Şimdilik hoşçakalın!
kelebekcim ben sabah 8den 12 ye kadar burdaydım.ben çıkmışım sen koymuşsun tablonu tatlım.karşılaşamadık.
ateşin süper gidiyo canım umarım düşmez ama bana öyle geliyoki 3-4 güne kadar sen bize güzel haberler vereceksin inş. hadi bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorummm
kelebekcim ben sabah 8den 12 ye kadar burdaydım.ben çıkmışım sen koymuşsun tablonu tatlım.karşılaşamadık.
ateşin süper gidiyo canım umarım düşmez ama bana öyle geliyoki 3-4 güne kadar sen bize güzel haberler vereceksin inş. hadi bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorummm
Ağzından ball damlıyor cnm yaa.. inşallah inşallahh.. hadi kelebeğim inşallah en kısa zamanda bizlereee müjdelihaberi verirsinn... Ayy heycanlandım birden inşallah efsunun tahminleriii doğrudurdaaa şu sayfadaa heycannn yaşarızzzz.....
yine kimsecixler yok. bende :e015: uyuyup kalmışım yorgunluktan...
Eh Efsuncum yoksun ama ben yazayım yine derecemi 8. gün ve 35,83 derece düşüşe geçti mi ne...😱lmadı:
Eh Efsuncum yoksun ama ben yazayım yine derecemi 8. gün ve 35,83 derece düşüşe geçti mi ne...😱lmadı:
lalezarcım ben sabah 8den 5e kadar burdayım tatlım sende akşam geliyosun karşılaşamıyoruz.
lalezarcım sanırım biraz üşümüş olabilirsin o nedenle ateşin düşmüş tatlım.yarın yumurtlaman olacak ondan ateşin düşmüş diyemem çünkü yumurtanın çatlamasına daha enaz4 gün falan var . o nedenle biraz üşümüş olabilirsin gece.
ölçmeye devam canım.
LALEZARcım cnm benim listeni böyle devam ettirrirsen efsun arkadasımız yorum yapacagı zaman daha kolay yapar ben sana tablonu hazırlayayımm.. şekerim bu tabloyu copy paste yaparakk devam edersen hem senin acından hemde efsun acısından daha kolay olur dadlum... 🙂