Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

kelebekcim ben sabah 8den 12 ye kadar burdaydım.ben çıkmışım sen koymuşsun tablonu tatlım.karşılaşamadık.
ateşin süper gidiyo canım umarım düşmez ama bana öyle geliyoki 3-4 güne kadar sen bize güzel haberler vereceksin inş. hadi bakalım bende sabırsızlıkla bekliyorummm

Ağzından ball damlıyor cnm yaa.. inşallah inşallahh.. hadi kelebeğim inşallah en kısa zamanda bizlereee müjdelihaberi verirsinn...
Ayy heycanlandım birden inşallah efsunun tahminleriii doğrudurdaaa şu sayfadaa heycannn yaşarızzzz.....

Ayyy inşallah canlarım yaa... Vallaaha bal damlıo ağzınızdan. 🙂 Severim sisiiiiiii. İnşallah ateşim yanıltmaz da dediğiniz gibi olur...

yine kimsecixler yok. bende :e015: uyuyup kalmışım yorgunluktan...
Eh Efsuncum yoksun ama ben yazayım yine derecemi 8. gün ve 35,83 derece düşüşe geçti mi ne...😱lmadı:

Eh Efsuncum yoksun ama ben yazayım yine derecemi 8. gün ve 35,83 derece düşüşe geçti mi ne...😱lmadı:

lalezarcım ben sabah 8den 5e kadar burdayım tatlım sende akşam geliyosun karşılaşamıyoruz.
lalezarcım sanırım biraz üşümüş olabilirsin o nedenle ateşin düşmüş tatlım.yarın yumurtlaman olacak ondan ateşin düşmüş diyemem çünkü yumurtanın çatlamasına daha enaz4 gün falan var . o nedenle biraz üşümüş olabilirsin gece.
ölçmeye devam canım.

LALEZARcım cnm benim listeni böyle devam ettirrirsen efsun arkadasımız yorum yapacagı zaman daha kolay yapar ben sana tablonu hazırlayayımm.. şekerim bu tabloyu copy paste yaparakk devam edersen hem senin acından hemde efsun acısından daha kolay olur dadlum... 🙂

5.GÜN 18.05.2009 = 36,15
6.GÜN 19.05.2009 = 36,25
7.GÜN 20.05.2009 = 36,15 X/a
8.GÜN 21.05.2009 = 35,83
9.GÜN 22.05.2009 =
10.GÜN 23.05.2009 =
11.GÜN 24.05.2009 =