Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

efsuncum sen regli ateşini öğrenmek için ölç demiştin o yüzden başladım ateş ölçmeye hatta yumurtlamam geçti demiştim de sen regli ateşini öğreniriz demiştin

ben yumrutladım reglime yaklaşık 8 gün var ama üşütme ihtimali var havalar çok sıcak ince giyiniyoruz 🙂🙂 yastık olayını yaptık evt hatta uyuya kalmışım :laugh:

pardon canım ya seni zuzuyla karıştırdım.:laugh:
oo süper öyle uyuduysan daha iyi inşallah buay hamiş haberini alırız canım

inşallah ama zor bu ay düzgün çalışamadık yumurtlama döneminde özellikle🙁 ama allahtan ümit kesilemz 🙂 dün akşam kasıklarım ağrıyınca tamam regl olacam dedim sabah baktım fazla yok

inşallah canım herkes emeğinin karşılığını alır bu arada dün akşam sağ kasığımda çok kötü sancı vardı 🙁 neden olabilir fikri olan varmı

Aynı durum bendede vardı bilmiyorum hatta yuruyse cıkmıştık o yuruyten eve nasıl geldim bende bilmiyorum... pffff çok kotuyduu

AuSSie-AnGeL = 23-24-25 Mayıs

fatoss = 24-30 Mayıs

OMRU HAYATIM = 8Mayıs (haber alamadık arkadaşımızdan)

menekshe = 3 Haziran

SEDUŞ = 26 Mayıs

zuzuu = 09 Haziran

efsun_55 = 30 - 31 Mayıs

KeLeBeK = 23-24 Mayıs

haidi = 27-28 Mayıs

LALEZAR = 6-7 Haziran

haidicim bende öyle umutt ettim sende öyle umut ett.. cnm senin regl gunune daha var gibi sanki... benim 4 gunum felan var işteee.. bakalım hayırlısı ne olacak..

kzılar bugün kendimi çok kötü hissediyorum ya🙁midem bulanıyo.sol kasığımda ağrı var ama az göbeğimde de ağrı var offf ne oldu böyle ya

kzılar bugün kendimi çok kötü hissediyorum ya🙁midem bulanıyo.sol kasığımda ağrı var ama az göbeğimde de ağrı var offf ne oldu böyle ya

Ay cnm inşallahhh bişilerin belirtisidirr bunlarr.. ay ayy inşllahhh...
Geçmiş olsun dadlum.. kendine dikkat et tamammıı...
ay bende cıkmam lazım geç kaldım amaaa çıkamıyorum ayrılamıyorum bir turlu burdan pff yaaa......:seker: