Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

Günaydın lalezarrr cnm efsuncum olsa solerdiii.. ayben bugun ne cok andım efsuncumu yaft.. 😀 özledim senii kıss efsunn..

aayyyy yirim ben seni yirirm yirimmmm.canım benimm.bende seni özledim kız vallahi.dün bekledim yoktun.sorun yok inş.
eşim evdede ondan erken giremedim.oyun oynayacak ta beni bekliyo. oyüzden fazla kalamicam kızlar kusura bakmayım.yorum yapıp çıkıcamm

gözün aydın fatoşcum sonunda yükseldi bak ben sana dedim 20.günden sonra yükselmeye başlar diye.rahat ol canım.umarım dahada yükselir ve düşmez canımm.dinlenmeye geçebilirsin.

inşallah canım hepimizn

gözün aydın fatoşcum sonunda yükseldi bak ben sana dedim 20.günden sonra yükselmeye başlar diye.rahat ol canım.umarım dahada yükselir ve düşmez canımm.dinlenmeye geçebilirsin.

efsuncum hoşgeldin hayatım evet dediğin gibi yükseldi bende çok şaşırdım inanamadım canım ya inş. hiç düşmez bu değerlerde devam eder canım ya çok sağol dinlenebilirsin derken artık çalışmıyımmı yoksa 1 gün arayla mı yine çalışma olsun?

evet fatoşcum dün çalışman olmuş.bugün dinlenip yarın çalışma yapabilirsin canım.21.-23. olsun ok?
umarım düşmicek canım ateşin hadi bakalım merakla bekliyorummmm

Kızlar ben 87. sayfayı goremiyorum pc izin vermiyor açmama ve benim yorumumda o sayfada mevcut sanırsam hüüü hüüüü
biriniz bana yazılan yorumu copy paste yapabilirmi acabaa.. 87. sayfada yazılan hiç bişiyi okuyamıyorum...... 🙁

üşütmüş olabilirsin tatlım.havalara aldanma.terleme-soğuma olduysa ceryandada kalma canım.umarım önemli bişey değildir.
dur bakalım canım belli olmaz.ölçmeye devamm.umarım yükselir ve sabit kalır.hakkında hayırlısı olsun canımmmcımmm

canımmm efsun bunu yazmış sana 87.sayfada

Ayy çok teşekkür ederim dadlum yaaaa.. giremedim bir turluuu 😀 sinir oldum eşim yenii bişi yukledi pcyee.. windows7 diyee anamm nevrim donuyorr diilinden anamıyorum... gıcıklııkk ediyorr solicm ben vistamı gerii istiyorumm.. bananee bananeee.. ben windows7yi beğenmedimmm... yeniymiş guzelmiş cooolmuş ben anamam..