Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

ayrılamadım hala ama bu sefer gidiyorum öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiii mucckkkssssss.... 🙂

ne sıkıcı bi günn yhaaa

al benden de o kadar 19 mayıs bizim bayramımız aslında ama sinirlilik bir karamsarlık var içimde kötü bişe olacakmış gibi iş çıkışı biraz gezeyim arkadaşımla belki işe yarar açılırım biizmki yine gece mesaide 12 de gelecek 🙁🙁

hayıra yor canım kötü şeyler düşünme

1.gün 15.05.2009 36,7 regl
2.gün 16.05.2009 36,5
3.gün 17.05.2009 36,5
4.gün 18.05.2009 36,5
5.gün 19.05.2009 36,7 X

zuzucum maşallah regl bitmiş çalışmalara başlamışsın bile tatlım.ama daha ilk günlerden fazla yorma kocanı.2 günde bir olsun.yumurtlama zamanı hergün çalışcan çünkü ok?
hadi bakalım regl derceni biliyoruz şimdi yumurtlama zamanını tespit etmek için ölçmeye devam.12.-15. günler arası büyük ihtimalle yumurtan çatlar ama belli olmaz yinede bünyeden bünyeye değişiklik gösterir.bunun içinde ölçüyoruz zaten.devam canım.umarım son tablon olur.

üşütmüş olabilirsin tatlım.havalara aldanma.terleme-soğuma olduysa ceryandada kalma canım.umarım önemli bişey değildir.
dur bakalım canım belli olmaz.ölçmeye devamm.umarım yükselir ve sabit kalır.hakkında hayırlısı olsun canımmmcımmm

haidicim 20.günündesin tatlım.mutemelen engeç 17.gün falan çatlamıştır yumurtan.9 gün kalmış regline.2 günde bir çalışmaya devam.20-22-24 ok.
umarım ateşin yükselir ve sabitleşir canım.beklicez.ölçmeye devam canım

Günaydın arkadaşlar en hareketli benim ateşim sanırım hiç yerinde durmuyo nasıl anlıcaz yumurtlamayı bilmem, bugün 7. gün 36,15 (x/a) çıktı

anlarız canım anlarız sen merak etme.daha yumurtlama gününe var.bir haftaya kadar yumurtan çatlar.ölçmeye devam lalezarcımm.umarım son tablon olur tatlımm