sinirlerini bozma zuzucum öle oluyor insan ama biraz sakinleştiici çaylar dene papatya rezene çayı çok etkili geçen ay ben öle oldum biraz işe yaradı muzda stresi alıyormuş dene istersen canım
belirsizlik benimde en nefret ettiğim şeydir ben olana kadar canımdan can gidiyor olunca rahatlıyorum üzülmeye bile fırsatım olmuyor aman oldumya belirsizlik gitti diye seviniyorum çok zor bir durum ama inşallah olmassın bebek haberini alırız
sakin ol minik meleğim allahı izniyle hepimiz birgün anne olucağız ben buna inanıyorum ne olur üzme şu tatlı canını böyle yaparsan olmazzz kızarım bak şimdi aaaaaaaaaaaa
gelicek meleğin sen yeterki içini ferah tut
ya geliyo yumruk atıyo işte bende kaçıyorum evde kovalamaca oynuyoruz resmen yani yumruk atıyo dediğim işte az da olsa bi geçindiriyo ama yanında bi erkek olsun döver heralde sevincindn daha önce arkadaşının bu yüzden pestili çıkmış 🙂
anladım canım.tamam.benimkide şaka yollu dokunur biraz🙂
demekki yenilse bjk.ozaman kaç benceee🙂
sevinçten dövüyosa arkadaşını gol yeyince neyapar kii dimiii.yazık o arkadaşlarına ozamannn:laugh:
aman sen uzak dur tatlımmm
anladım canım.tamam.benimkide şaka yollu dokunur biraz🙂
demekki yenilse bjk.ozaman kaç benceee🙂
sevinçten dövüyosa arkadaşını gol yeyince neyapar kii dimiii.yazık o arkadaşlarına ozamannn:laugh:
Aman sen uzak dur tatlımmm
hayır canım regl olana kadar ilişki olabilir tabiki sakıncası yok.ama regl e kadar...
belki regl beklediğin günden birgün önce veya gününde ilişki olması regliyi erken veya geç getirebilir.sadece bunu duymuştum konuyla ilgili olarak.ama önemli bir sakınca olucanı zannetmiyorum haidicim