günaydın tatlımmm
normal hayatım ateşin daha regline var gebelik oluşursa regline 5-6 gün kala falan ateşte yükselme ve sabitleşme olur canım.daha var biraz düşüp çıkma olabilir bugünlerde.asıl şimdi merakla beklicemiz günlere 5 gün falan kaldı ateşin seyrine göre az çok belli olur ama şimdi değil tamammı canımm
.2gün üstüste çalışmışsın güzel.istersen bugece dinlen yarın çalış sen bilirsin dadlummm
canım ben regl derecemi bildiğim için 10.-11.günden itibaren ölçüyorum ateşimi yumurtlama günümü bileyim diye.sabah namaza kalkıyorum erken old.için bugün unutmuşum yaaa.dün ölçmüştüm.yarın 13.günüm çatlayabilirim yada 14.gün falan o yüzden ölçmem lazım.
yumurtlamam olsun yani 3-4 günlük derecem olsun bende koyucam.kendime yorum yapcam.bugün çalış , bugün çalışma diyeee
Wala canım ben çalışacağım gunlerimi belirleyemiyorum ki... Koca ne zaman evde olursa her fırsatı değerlendiriyorum.. Geneldede önemli gunlerde de evde olmuyoooo.... Aksilik olacakyaaa gelmez onemli gunlerde..
İNşallah canım hamiş oluruz bu yıll...
pfff yaaa zaman geçmiyorrrr....
Wala canım ben çalışacağım gunlerimi belirleyemiyorum ki... Koca ne zaman evde olursa her fırsatı değerlendiriyorum.. Geneldede önemli gunlerde de evde olmuyoooo.... Aksilik olacakyaaa gelmez onemli gunlerde..
İNşallah canım hamiş oluruz bu yıll...
pfff yaaa zaman geçmiyorrrr....
angelcım hayırlısı olsun bitanem akışına bırak herşeyi yeterki kendine stres yapma.Rabbim istedikten sonra bir çalışma bile yeterli.rahat ol.
tabiki elimizden geleni yapıcaz,dua edicez.ama inan vakti zamanı gelince olucak.yeterki biz umudumuzu yitirmeyelim.Allah büyük.bol bol dua et olurmu canımm
amin canım inşallah.ömrü hayatım nerde yaa?merak ettim iyidir inşallah.enkısa zamanda iyi haberlerle döner bize umarım.şu 786 besmele-i şerif okucaktık.gelsede ayarlam yapıp başlasak aslında ne güzel olurdu yaa