Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

Evet canımcım aynı günler. Hadi hayırlısı bakalım. Beklemesi ölüm gerçekten. İnşallah tarihi gelen arkadaşlar iyi haberlerle dönerler. Belki de onun koşuşturması içinde oldukları için gelememişlerdir. 😉

İnşallah o yüzden gelmiyorlardırrr.. yeterki güzel sonuçlar onları beklediği için gelmiyorlardırr.. yeterkiiii mutlu olsunlar gelmeselerde olur yafttt... inşallah hamiledirler..
Menekshe abla tedavi oluyordu o yuzden vakit ayıramıyor sanırsam.. diyabett sorunu çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Artı menekshe ablamızzın yaşı büyük... Allahım herkesin gonlune gore versin amin.....
Canım sen kaç yaşındasın??? hangi şehirden ??

Ben 26 yaşındayım. Konya'dan katılıyorum. Aslen Ankara'lıyım. Yarışmacı arkadadaşlara başarılar dilerim. 🙂 Ya sen Angelcim?

Menekshe kaç yaşındaydı?

Canım ben Ankaradan ev hanımıyım🙂 (hernekadar evde durmasamda) 22 yaşındayım 23 olucam... 2 yıllık evli olucam yakında 🙂 ve genelde 2 yıllık efliyim diorum...
Ayyy teşekkürler kuzum 🙂 bu yarışma birazz zorrrr gibi gerçektende şansa ihtiyaacımız var....

Hem de çok canım yaa. Bunun da biraz geç farkına varmışım ben. Biz de temmuzda 2 yıllık olucaz. Sanki hemen bebemiz olucakmış gibi ilk yıl hiç düşünmedik bile... 😀 Ben böle olucanı bilseydim hiç durur muydum ayol. 😀

Kuzum ben imza ekleyemiyorum ya... Ticker da kabul etmio forum. Resim de olmadı. Ben mi beceriksizim ne. 😛

Ay ne tesadüff fatoşta temmuzda 2 yıllık oluyoo bende sende 🙂 ortakk noktalarımız varmış.. buarada cevap vermeyi unuttum canım menekshe ablamızz 38 yaşında 🙂
yaa bendeee hemen olucak sanmıştım.. dizilerde kızlar tecavüze uğruyorlar hemen 1 keredee bebek geliveriyorrr.. 😀

Kuzum ben imza ekleyemiyorum ya... Ticker da kabul etmio forum. Resim de olmadı. Ben mi beceriksizim ne. 😛
benimkinide ilk geldiğimde forumdan birileri eklemişti istersen imza avatar isteme bölümünden rca et senin iiçin eklesinler istediğin avatarı ve imzayı... benim imzamı meçhul arkadaşımız yapmıştı ve eklemiştii....

Hakkatten yaaaa...