Evet canımcım aynı günler. Hadi hayırlısı bakalım. Beklemesi ölüm gerçekten. İnşallah tarihi gelen arkadaşlar iyi haberlerle dönerler. Belki de onun koşuşturması içinde oldukları için gelememişlerdir. 😉
İnşallah o yüzden gelmiyorlardırrr.. yeterki güzel sonuçlar onları beklediği için gelmiyorlardırr.. yeterkiiii mutlu olsunlar gelmeselerde olur yafttt... inşallah hamiledirler..
Menekshe abla tedavi oluyordu o yuzden vakit ayıramıyor sanırsam.. diyabett sorunu çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Artı menekshe ablamızzın yaşı büyük... Allahım herkesin gonlune gore versin amin.....
Canım sen kaç yaşındasın??? hangi şehirden ??
Canım ben Ankaradan ev hanımıyım🙂 (hernekadar evde durmasamda) 22 yaşındayım 23 olucam... 2 yıllık evli olucam yakında 🙂 ve genelde 2 yıllık efliyim diorum...
Ayyy teşekkürler kuzum 🙂 bu yarışma birazz zorrrr gibi gerçektende şansa ihtiyaacımız var....
Hem de çok canım yaa. Bunun da biraz geç farkına varmışım ben. Biz de temmuzda 2 yıllık olucaz. Sanki hemen bebemiz olucakmış gibi ilk yıl hiç düşünmedik bile... 😀 Ben böle olucanı bilseydim hiç durur muydum ayol.😀
Hem de çok canım yaa. Bunun da biraz geç farkına varmışım ben. Biz de temmuzda 2 yıllık olucaz. Sanki hemen bebemiz olucakmış gibi ilk yıl hiç düşünmedik bile... 😀 Ben böle olucanı bilseydim hiç durur muydum ayol.😀