KeLeBeK Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #521 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... AuSSie-AnGeL' Alıntı: OOOOoooOOOoooo o zaman Allah bir kere daha yardımcın olsun.... 😀 Genişletmek için tıkla ... Saolasınnn. Kızlar şimdilik hoşçakalınnn! Sofra hazırlamam lazım. Yine görüşürüz. Kendinize ii bakın.güle güle
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... AuSSie-AnGeL' Alıntı: OOOOoooOOOoooo o zaman Allah bir kere daha yardımcın olsun.... 😀 Genişletmek için tıkla ... Saolasınnn. Kızlar şimdilik hoşçakalınnn! Sofra hazırlamam lazım. Yine görüşürüz. Kendinize ii bakın.güle güle
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #522 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Çirkinliğe bakarmısınızzz yaafttt!!! çok çikin bu bebekkkkkk !!!
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Çirkinliğe bakarmısınızzz yaafttt!!! çok çikin bu bebekkkkkk !!!
fatoşşş Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #523 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... AuSSie-AnGeL' Alıntı: Çirkinliğe bakarmısınızzz yaafttt!!! çok çikin bu bebekkkkkk !!! Genişletmek için tıkla ... allah nazarlardan saklasın canım ya maşallah pekte çirkinmiş
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... AuSSie-AnGeL' Alıntı: Çirkinliğe bakarmısınızzz yaafttt!!! çok çikin bu bebekkkkkk !!! Genişletmek için tıkla ... allah nazarlardan saklasın canım ya maşallah pekte çirkinmiş
fatoşşş Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #524 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... ^^KeLeBeK^^' Alıntı: Saolasınnn. Kızlar şimdilik hoşçakalınnn! Sofra hazırlamam lazım. Yine görüşürüz. Kendinize ii bakın.güle güle Genişletmek için tıkla ... sağol canım sende kendine dikkat et görüşürüz tekrar
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... ^^KeLeBeK^^' Alıntı: Saolasınnn. Kızlar şimdilik hoşçakalınnn! Sofra hazırlamam lazım. Yine görüşürüz. Kendinize ii bakın.güle güle Genişletmek için tıkla ... sağol canım sende kendine dikkat et görüşürüz tekrar
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #525 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Ben çıkıyorum meleklerr sonra gene gelirrimm.. Ankarada yağmur başladı gçökgürlüyoooOOoOoOo ama yaz yağmuru hemen geçer.... allaha emanet olun ... sağlıcakla kalın.. zuzuum snden güzel haberler bekliyoruzzz ......
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Ben çıkıyorum meleklerr sonra gene gelirrimm.. Ankarada yağmur başladı gçökgürlüyoooOOoOoOo ama yaz yağmuru hemen geçer.... allaha emanet olun ... sağlıcakla kalın.. zuzuum snden güzel haberler bekliyoruzzz ......
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #526 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Fatoşcum sana da banada kolay gelsin... Kendine dikkat et Allaha emanet ol .. Her şey gonlunce olsun...
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Fatoşcum sana da banada kolay gelsin... Kendine dikkat et Allaha emanet ol .. Her şey gonlunce olsun...
fatoşşş Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2009 #527 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... güle güle angelcımmmm görüşürüz
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #528 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Efsuncum 🙂
efsun_55 Üye Üye 14 Mayıs 2009 #529 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... hoşbuldum canlarımm meersiiii
efsun_55 Üye Üye 14 Mayıs 2009 #530 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... eveeet ankarada gök gürlüyoo ve yağmııırrr başladiiiii