Melekler bir öneride bulunabilir miyim? Ben henüz foruma tam alışamadığım için nasıl yapılır bilmiyorum ama. Ateş Tabloları diye bir bölüm açsak, oraya sadece tablo ve yorumlarını koysak ve burada da muhabbete devam etsek olabilir mi acep? Ne dersiniz güzeller?Böylelikle hem tablo koyan hem de yorumlayan daha az zorlanır.
Canım burda ateş ölçüm tablolarını yürütüp zaten hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı diye bölüm var ordan da devam edebilir.... ama biz alışkın oldugumuzdan her yeerdeee bebek istiyoruzzz işte.. 🙂 efsuncum nerelerdesiinnnn ateşimizi dengeleyen güzel.... ateşş böceeğimm kaybolmaa sana ihtiyacımız var...
Canım burda ateş ölçüm tablolarını yürütüp zaten hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı diye bölüm var ordan da devam edebilir.... ama biz alışkın oldugumuzdan her yeerdeee bebek istiyoruzzz işte.. 🙂 efsuncum nerelerdesiinnnn ateşimizi dengeleyen güzel.... ateşş böceeğimm kaybolmaa sana ihtiyacımız var...
sağol canım benim dediğim gibi herkesin kendine göre bi zorlukları vardır ama yine buna şükür büyük bir sabır gerektiriyo her tarafı idare edebilmek
yinede tüm gücümle elimden geldiği kadarıyla yapmaya gayret ediyorum canım hayat işte
ay kızlarrrr ne güzel kaynatmışsınız yaaa. Maşallah. Tam benim olmadığım saatler buradasınız çoğunuz. 🙂)) süpersiniz. Zuzuu inşallah hakkında hayırlısı hamileliktirrrrrrrrrr!!! Dualarım seninle.