evet bende sıkıldım ama ben diyorum şimdi dahaca düşünmüyoruz diye.iş beklentim varya herkes onu biliyo.kestim önlerini çok fazla soramıyolar Allahtan.gıcık oluyo insan yaaa birde açıklama yapıyon tamam.aradan 1 hafta falan geçiyo yine aynı muhabbet
canım istersen googledan semen analizi normal değerleri diye gir bak.ordada çıkıyo normal değerler karşılaştır canım çin rahat etsin tatlım.büyük bir sorun değildir umarım.kafanı fazla yorma.bak bende çok üzülmüştüm 3 ay oldu yaklaşık tahlil vereli.ama 3 aydır keçiboynuzu kürü içiriyorum eşime hergün.birde akşam sabah sütün içine keçiboynuzu pekmezi+bal koyup karıştırıp içiriyorum.umarım iyi anlamda değerlerimiz artmıştır inşallah.sende başla istersen canım.
biz birdahaki ay tekrar tahlil vercez yani eşim vercek bakalım değişme düzelme varmı?inş.düzelir.
bize doktor hemen eşin sigarayı bıraksın dedi.sigara spermlerin hareketlilini yavaşlatıyo ve sperm sayısını azaltıyo neyazıkki.ama en önemlisi sperm hareketi.çünkü hareketi az olunca yumurtaya ulaşamıyo.
benimkide bir ara bıraktı yine başladı.artık tekrar söylicem usulince sende eşini incitmeden söle sonuç ne çıkarsa çıksın herzamanki gibi ol değişme hiç.arnızda daha büyük sorunlar olur ozaman Allah korusun.
Canım eşim zaten sigarayı başka sebeblerden dolayı bırakması gerekiyordu doktor kendi yuzune soledi ama eşim ısrarla bırakmadı ve en ccokta o cocuk diye tuttuurdugu içinn bırakması gerek bencee... 3 yıldır bırakacakkk hadi 3 yılı geçtim doktor 1 yıl evvel kendisine kesinlikle bırakması gerektiğiini soledi amaa o her şey normale donunce hemen herşeyi bıraktı.. tamam bırakıyorum azalttım diyoo 1 hafta belki iyi oda ben cok sıkıstırırsam ama sonraaaa pffffff devamı yokk... yaa neysee onceden karton karton alınırdı sigara suansa tek tek alıyoruz sozum onaa goze batmıyorr....
keçiboynuzu pekmezi pekii normal aktarlarda satılanlardan mı ???
bende deneyeyim yaa ne yapallımmm içsin.. böle şeyleri pek sevmez ama ne yapimmm..
Kabullensin gerçekleriii...
evet bende sıkıldım ama ben diyorum şimdi dahaca düşünmüyoruz diye.iş beklentim varya herkes onu biliyo.kestim önlerini çok fazla soramıyolar Allahtan.gıcık oluyo insan yaaa birde açıklama yapıyon tamam.aradan 1 hafta falan geçiyo yine aynı muhabbet
Biz gerçektende evlendigimizde dusunmuyorduk ve en basından beri solediğimiz tek sey ev sahibi olmaadan cocuk dusunmuyoruzzz ama nerdeee ne zaman bir fırsatını bulsalar hemen soruyorlarrr..
iyi niyetler sorulsaa neysede coğu gıcıklık olsun diye soruyorrr..
yaa gerçekten cocuk sahibi olamasak acabaa neler derlerr.. Alllahım sen yardımcımız ol ve kimsenin kucagını bos bırakma....
dün gece çalışma olmuş.iyide olmuş.denk gelmiştir inşallah.🙂AMİİİİNNN
angelcım sen bugecede çalış bacım.17.gün yumurtan çatlamış.keşke 1 gün öncesi ve 1gün sonrası çalışma olabilseydi süper olurdu.hayırlısı olsun tatlım.
angelcım eşim takım tutmaz hiçte maç izlemez ama arkadaşı izlicek olunca beraber izlediler .zaten biriyle izlerken herkesten daha fanatik oluyo nasıl oluyosa.:laugh
llahtan izlemiyo.çekilmez olurdu vallahi onu anladım.dün mutfağa girip çıkarken önlerinden geçiyorum yaa.ayy fanatik kesiliyo başımaaa🙂
ama bjk ı tutyodular sanırım öyle evet fenerbahçe gıcık yaaa🙂
O zaman Allaha şükür et çünkü fanatik kocaa cok zorrr bişi😀 başımda bidene var veee maçç delisi cok fanatik bir bjk li vee hangi kanalda ne maçı varsa farketmezzz maç izlerrr.. studyum gibi maç orumlarıı programlrı favorisidirr... ay ayyy hiç çekilmiyorrrrr... zaten bu yüzden evimizde pc var.. baktık olmuyorrrr ortak programlarımız cok az tde ve bizde pc aldık.. uzun vadede maç izleyeceği zamanlada bende pc basında oluyorum....
artı dun aksamki gibi onemli maçlarda yanında olmakk tehlikeeee çanların ın çaldıgı anlamına geliyor cunku sevinç gosterileriinde ne yapacagı hiç belli olmazzz !!!!!!!!! :laugh:
dün gece çalışma olmuş.iyide olmuş.denk gelmiştir inşallah.🙂AMİİİİNNN
angelcım sen bugecede çalış bacım.17.gün yumurtan çatlamış.keşke 1 gün öncesi ve 1gün sonrası çalışma olabilseydi süper olurdu.hayırlısı olsun tatlım.
Canım eşim zaten sigarayı başka sebeblerden dolayı bırakması gerekiyordu doktor kendi yuzune soledi ama eşim ısrarla bırakmadı ve en ccokta o cocuk diye tuttuurdugu içinn bırakması gerek bencee... 3 yıldır bırakacakkk hadi 3 yılı geçtim doktor 1 yıl evvel kendisine kesinlikle bırakması gerektiğiini soledi amaa o her şey normale donunce hemen herşeyi bıraktı.. tamam bırakıyorum azalttım diyoo 1 hafta belki iyi oda ben cok sıkıstırırsam ama sonraaaa pffffff devamı yokk... yaa neysee onceden karton karton alınırdı sigara suansa tek tek alıyoruz sozum onaa goze batmıyorr....
keçiboynuzu pekmezi pekii normal aktarlarda satılanlardan mı ???
bende deneyeyim yaa ne yapallımmm içsin.. böle şeyleri pek sevmez ama ne yapimmm..
Kabullensin gerçekleriii...
angelcım bildiğimiz keçiboynuzu varya tatlım ondan alıyosun birkaç kilo.7-8 tane keçiboynuzunu küçük küçük parçalar haline getir bıçakla olmuyo dişinle dene🙂
bir tencereye yarım lt su koy içine bu parçaları at.kapağını kapat.su kaynayıp fokurdamaya başlayınca dk bak.3 dk kaynasın sonra altını kapat ocağın.saat kur unutmamak için 25 dk dinlensin öyle sonra süz.2 bardak çıkar ilk 15 gün sabah akşam içilecek.hergün taze hazırlaman gerek ama.15 günden sonra sadece gece yatmadan önce içilecek.ozaman 2 günde bir hazırlarsın.basit bişey canım.birkaç kere yap alışırsın.
bu kür sperm sayısını ve hareketliliğini artırıyo.çok etkili.umarım hepimiz faydasını görürüz
angelcım bildiğimiz keçiboynuzu varya tatlım ondan alıyosun birkaç kilo.7-8 tane keçiboynuzunu küçük küçük parçalar haline getir bıçakla olmuyo dişinle dene🙂
bir tencereye yarım lt su koy içine bu parçaları at.kapağını kapat.su kaynayıp fokurdamaya başlayınca dk bak.3 dk kaynasın sonra altını kapat ocağın.saat kur unutmamak için 25 dk dinlensin öyle sonra süz.2 bardak çıkar ilk 15 gün sabah akşam içilecek.hergün taze hazırlaman gerek ama.15 günden sonra sadece gece yatmadan önce içilecek.ozaman 2 günde bir hazırlarsın.basit bişey canım.birkaç kere yap alışırsın.
bu kür sperm sayısını ve hareketliliğini artırıyo.çok etkili.umarım hepimiz faydasını görürüz