Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

Ya canım açıkcası ben takmıyorum hatta bana sorarsan Allah nezaman nasiip ederse o zaman olur.. buna inanıyorum ve güveniyorum hatta şuan bir bebeğimizin olmamasıı bizim için mucize gibi bir şey çünkü kiramız felan arttıı ve buaralar maddi olarak azcık sıkısık durumdayızzzz.. Fakattt eşim ailesi tarafındakilerden cok etkilniyor.... onların orda hemen evlenir evlenmez cocuk yapııyorlar ve kankiside gecen bayram evlendi ve eşi suan 4 aylık hamileee... bu haber den sonra eşimde takmaya basladı.. tabi aileside her fırsaattaa torun diyorlar....
insanlar neden böyleler anlamıyorum.. aslında ben pekte takmıyorum sonuçta ben dogum kontrol hapı ile korundum ve geçmiş zamanda da eşim genelde yumurtlama gunlerimde yoktu.... olmaması gayet normal benim açımdan ama eşim buaralar pskolojik olarak etkileniyorr.. özellikle yaz ayınıngelmesini istemiyorr cunku yıllık izinde ailesinin yanına gideceğiz ve butun akrabalar tek tek soracakk... bebek yokmu diyee.....

17. gün 07.05.2009 - 36,9
18.gün 08.05.2009 - 36,7
19.gün 09.05.2009 - 36,8
20.gün 10.05.2009 -36,8 x
21 gün 11.05.2009 -36,9
22 gün 12.05.2009-36,9 x
23.gün 13.05.2009- 37,0
24.gün 14.05.2009- 36,9

ama regl olacakmışım gibi geliyor bana

zaten o olaya uyuz oluyorum bebek yok mu? olsa söyleriz heralde

canım istersen googledan semen analizi normal değerleri diye gir bak.ordada çıkıyo normal değerler karşılaştır canım çin rahat etsin tatlım.büyük bir sorun değildir umarım.kafanı fazla yorma.bak bende çok üzülmüştüm 3 ay oldu yaklaşık tahlil vereli.ama 3 aydır keçiboynuzu kürü içiriyorum eşime hergün.birde akşam sabah sütün içine keçiboynuzu pekmezi+bal koyup karıştırıp içiriyorum.umarım iyi anlamda değerlerimiz artmıştır inşallah.sende başla istersen canım.
biz birdahaki ay tekrar tahlil vercez yani eşim vercek bakalım değişme düzelme varmı?inş.düzelir.

bize doktor hemen eşin sigarayı bıraksın dedi.sigara spermlerin hareketlilini yavaşlatıyo ve sperm sayısını azaltıyo neyazıkki.ama en önemlisi sperm hareketi.çünkü hareketi az olunca yumurtaya ulaşamıyo.
benimkide bir ara bıraktı yine başladı.artık tekrar söylicem usulince sende eşini incitmeden söle sonuç ne çıkarsa çıksın herzamanki gibi ol değişme hiç.arnızda daha büyük sorunlar olur ozaman Allah korusun.

Ayyy ne dadludur şimdi o... tüçük bebeklerin tam sevilme zamanıı.. ailesine bağışlasınnn amin... canım eşin hangi takımı tutuyorr.. dun beşiktaş ve fenerin macı vardı.. benim eşim bir bjkli olarak dün çok ama çookk mutluyduuu.... sevinçten uçuyorduuuu 🙂 :laugh:

zaten o olaya uyuz oluyorum bebek yok mu? olsa söyleriz heralde

aynen öyle olsa söleriz sanırsam.... gıcık ediyorlarrr hem soruyorlar tamam sormalarına alıştım ama birdee yoksa olmuyormuuuu demeleri yokmu.... sonrada hikayeler anlatılırr sunuda yapın bunuda yapın... offf gıcık bir durumm.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!

angelcım eşim takım tutmaz hiçte maç izlemez ama arkadaşı izlicek olunca beraber izlediler .zaten biriyle izlerken herkesten daha fanatik oluyo nasıl oluyosa.:laugh
llahtan izlemiyo.çekilmez olurdu vallahi onu anladım.dün mutfağa girip çıkarken önlerinden geçiyorum yaa.ayy fanatik kesiliyo başımaaa🙂
ama bjk ı tutyodular sanırım öyle evet fenerbahçe gıcık yaaa🙂