çok sağolun arkadaşlar biraz daha iyiym şimdi hafif hafif ağrılarım var şuan temin çok kötğydüm valla bide çok akıntı gelmeye başladı birden beyaz renkte yumurta beyazı kıvamında aynen
çok geçmiş olsun kuzum benimm... Kendine dikkat et.... sıvvıının gelmeside normal cunku sen yumurtlaama donemindeysin yanlış bilmiyorsamm... sıcak tut kendinii ... beslenmenede dikat et canım... ayy ayy inşşallah en kısa zamanda sancıların geçer... öpüyorum..
ayyy canım benim hoşgeldinnn çok sağolll bitanem şimdi biraz daha iyiyim canım çok şükür biraz daha hififledi ama temin yerinden çıkacaktı sanki sol yumurtalığım
ya efsunnn ben çok kötü oldum ya bi sol kasığıma felaket bi ağrı saplandı hareket edemiyorum nedenki yumurta çatlaması olabilir mi ya omu yapıyo acaba çok kötü kasıldım canım ya hareket edemiyorum
Aynı şey bundan 6 ay önce bende de olmuştu canım. Hatta ben apandistten korktum. Sonra doktora gittim dahiliyeye. Ultrason, idrar ve kan testi yaptırdım. Ultrasonda yumurta kisti çıktı. Doktor bana bunun çok önemsiz olduğunu, muhtemelen reglimi olunca geçeceğini ama içim rahat etmediyse bir jinekoloğa görünebileceğimi söledi. Ama reglinin 2-3. günleri git dedi. Ben de öle yaptım. Gittim ve o kist kaybolmştu. Doktor bunun yumurtladığımın göstergesi olduğunu, arada bir böyle agrılı olabileceğini ve önemli olmadığını söylemişti. Muhtemelen senin de yumurtan çatlamış canım. Geçmiş olsun.