Z zuzuu Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2009 #221 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... aussie-angel' Alıntı: :d zuzum yaa bir alemsinn.. Ateşli hatun 🙂 [ımg]http://orkutluv.com/images/angel (84).gif[/ımg] zuuzuuu melek 🙂 = ateşli hatun... Allahım inşallah tahminler dogrudur vee hamişsindir canımcım... 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah canımm
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... aussie-angel' Alıntı: :d zuzum yaa bir alemsinn.. Ateşli hatun 🙂 [ımg]http://orkutluv.com/images/angel (84).gif[/ımg] zuuzuuu melek 🙂 = ateşli hatun... Allahım inşallah tahminler dogrudur vee hamişsindir canımcım... 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah canımm
efsun_55 Üye Üye 13 Mayıs 2009 #222 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... zuzucum normalde yarın regl olman gerek değilmi canım?eğer yarın olmazsan ve cuma günüde derecende düşme olmazsa bir test yap derim ok?
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... zuzucum normalde yarın regl olman gerek değilmi canım?eğer yarın olmazsan ve cuma günüde derecende düşme olmazsa bir test yap derim ok?
Z zuzuu Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2009 #223 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... efsun_55' Alıntı: zuzucum normalde yarın regl olman gerek değilmi canım?eğer yarın olmazsan ve cuma günüde derecende düşme olmazsa bir test yap derim ok? Genişletmek için tıkla ... test evde hazırrr artık kocişim saklıyor o kadar çok yapıyorum ki🙂
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... efsun_55' Alıntı: zuzucum normalde yarın regl olman gerek değilmi canım?eğer yarın olmazsan ve cuma günüde derecende düşme olmazsa bir test yap derim ok? Genişletmek için tıkla ... test evde hazırrr artık kocişim saklıyor o kadar çok yapıyorum ki🙂
efsun_55 Üye Üye 13 Mayıs 2009 #224 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... zuzuu' Alıntı: canım inşallah vardırda teyze olursunuz🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah zuzucum. hangi şehirdesin zuzu?nerelisin?
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... zuzuu' Alıntı: canım inşallah vardırda teyze olursunuz🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah zuzucum. hangi şehirdesin zuzu?nerelisin?
Z zuzuu Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2009 #225 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... efsun_55' Alıntı: inşallah zuzucum. Hangi şehirdesin zuzu?nerelisin? Genişletmek için tıkla ... adana canım sen?
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... efsun_55' Alıntı: inşallah zuzucum. Hangi şehirdesin zuzu?nerelisin? Genişletmek için tıkla ... adana canım sen?
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2009 #226 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... efsun_55' Alıntı: çalışkan arım benim.e hadi bakalım rast gelee😀 Genişletmek için tıkla ... Yeni Oyun Merkeziniz: Kayıpbalık <--- tıkla ..... ilginç ve gıcık bir oyun yapmışlar.. Gebelik sayfalarını araştırırken buldum... Okadar yolu uzunmu bu spermlerin... pff çok uzakmış..... Buarada sağol cnm 🙂
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... efsun_55' Alıntı: çalışkan arım benim.e hadi bakalım rast gelee😀 Genişletmek için tıkla ... Yeni Oyun Merkeziniz: Kayıpbalık <--- tıkla ..... ilginç ve gıcık bir oyun yapmışlar.. Gebelik sayfalarını araştırırken buldum... Okadar yolu uzunmu bu spermlerin... pff çok uzakmış..... Buarada sağol cnm 🙂
efsun_55 Üye Üye 13 Mayıs 2009 #227 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... zuzuu' Alıntı: test evde hazırrr artık kocişim saklıyor o kadar çok yapıyorum ki🙂 Genişletmek için tıkla ... :laugh: cuma günü sabah kalktığında derecen yine 37.0 veya 36.9 olursa kesin hemen bir test yap ve bize güzel haberi bir an önce ver canım..
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... zuzuu' Alıntı: test evde hazırrr artık kocişim saklıyor o kadar çok yapıyorum ki🙂 Genişletmek için tıkla ... :laugh: cuma günü sabah kalktığında derecen yine 37.0 veya 36.9 olursa kesin hemen bir test yap ve bize güzel haberi bir an önce ver canım..
efsun_55 Üye Üye 13 Mayıs 2009 #228 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... zuzuu' Alıntı: adana canım sen? Genişletmek için tıkla ... bende samsunluyum.ama ankarada oturuyorum
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... zuzuu' Alıntı: adana canım sen? Genişletmek için tıkla ... bende samsunluyum.ama ankarada oturuyorum
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2009 #229 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Bende Ankaradan.. zuzum adananın neresinden ??? ??? ???
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Bende Ankaradan.. zuzum adananın neresinden ??? ??? ???
Z zuzuu Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2009 #230 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... aussie-angel' Alıntı: yeni oyun merkeziniz: Kayıpbalık <--- tıkla ..... Ilginç ve gıcık bir oyun yapmışlar.. Gebelik sayfalarını araştırırken buldum... Okadar yolu uzunmu bu spermlerin... Pff çok uzakmış..... Buarada sağol cnm 🙂 Genişletmek için tıkla ... bu ne kız bunalıma girdim hep çarpıyor🙁
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... aussie-angel' Alıntı: yeni oyun merkeziniz: Kayıpbalık <--- tıkla ..... Ilginç ve gıcık bir oyun yapmışlar.. Gebelik sayfalarını araştırırken buldum... Okadar yolu uzunmu bu spermlerin... Pff çok uzakmış..... Buarada sağol cnm 🙂 Genişletmek için tıkla ... bu ne kız bunalıma girdim hep çarpıyor🙁