Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

kısmet artık canımmm bende merak ettim şimdi
ama kasıklarım ve belim ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi🙁
sabah şaşırdım 3 kez ölçtüm 3 kez 37,0 çıktı

zuzucum hamilelik belirtileride aynı regl belirtileri gibi canım.canım regl olacak olsan regle yakın ısı düşmesi olur maşallah sende düşmüyo aksine çıkıyo valla..buda bebğin olduğuna delildir yanii.ne bileyim regl olursan çokşaşırırım öyle diym ben sana bariii.

canım ben ateşimi ölçmeye başladığımda hatırlarsan cnm boğaz enfeksiyonum vardı vee ateşli olmam normal olabilir.. !!!! O etkilemiş olabilirrr ölçümlerimi.. cıxx ilk çıkan sonucu yazdım zaten 3 kere ölçtüğüm günde hep aynı sonuç çıkmıştı cnm...
evet eşim evde yoktu 🙁 üff gece çalışmasına kaldı 🙁
Canım ben 3.gün 21.gün hormon testlerini yaptırdım.. hepside normal.. ultrason çekildi herşey okey.. normal kan tahlili yapıldı herşey süper... hatta diyabet ve normal hormonlarımada bakıldı hepici iyiçıktı cnm.. zaten ondan sonra eşimden sperm testi istediler..

anladım şimdi.keşke başta deseydin tatlım yaa boğaz enfeksiyonum var diyee.bende diyorum bu kızın ateşi yüksek başladı niye düşüyo gitgide diyee çıkması gerekirken.tabiki ondan yüksek çıkmış.neyse angelcım. ozaman sen ya dün çatladın yada kesin bugün canım hayırlı olsun.bugece eşin evde olurda çalışırsınız inş.

angelcım herşeyinin normal çıkmasına sevindiim canım.eşinin tahlil sonuçlarını yazarsan buraya ben sana ne olduğunu yazarım ok?

Tamam canım çalışırrım inşallah bugün eve gelecek 🙂 🙂 🙂 🙂
yastık savaşı
😀

Tamam canım sonuçlar arabada, eşim arabayı eve bırakacak bugun bırakınca sonucları yazarım.. çok sagol canım yaaa..

rica ederim angelcım.ne demek.ben bildiklerimi yazarım ama siz yinede sonradan doktora gösterin.ben 2 hafta sonra tekrar o doktora gidicem eşimin sperm tahlili sonuçlarınıda götürcem.istersen sende gel canım beraber gösteririz doktor gerçekten çok ilgili.

😀 zuzum yaa bir alemsinn.. Ateşli hatun 🙂

ZuuZuuu Melek 🙂 = Ateşli hatun...

Allahım inşallah tahminler dogrudur vee hamişsindir canımcım... 🙂

canım inşallah vardırda teyze olursunuz🙂