Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

bazı gebelerde hiç belirti olmayabilir canım ya arkadaşımında birtek kasıkları çok ağrıyodu bide kanı onun haricinde onda da bi belirti yoktu hatta ben onada test yap diye diye yaptı hep sanmıyorummm değilimdir hamile dedi çünkü adet görcem heralde diyodu aynı adeti geliyomuş gibi oluyodu ama adetini 3 gün geçince test yaptı ve çıktı yani .bide yoğurt gibi beyaz bi akıntı geliyomuş çok öyle söylüyodu hep adet olucakmış gibi wc gitmiş

ya şu an bende öleyim adet olacakmış gibi karın ağrısı ama akıntı namına bir şey yok tertemiz onun 3 gün geçmiş bende sabretsemmi ne yapacağımı şaşırdım canım 🙁🙁

ya şu an bende öleyim adet olacakmış gibi karın ağrısı ama akıntı namına bir şey yok tertemiz onun 3 gün geçmiş bende sabretsemmi ne yapacağımı şaşırdım canım 🙁🙁

canım benim ozman şöyle yap 2 gün daha bekle hayatımm cumartesi günü sabah ilk idrarınla test yap.çıkmazsa pazartesi günüde gider kan testi yaptırırsın canımmm ayyy inş.. ya belki hamişsindirrr kızımmmm ikinci haberide sende duyarızzzz yuppiiiiii🙂

canım benim inaşşalh öledir sende ölesindir hep birlikte haber veririz nasıl güzel olur demi

Çok saol efsuncum. Dün giremedim ancak cvp yazabiliyorum. İnşallah yakın zamanda senin de güzel hbrlerini alırız canımın içi.

Çok saol haidicim. Allahım en kısa zamanda sana da nasibetsin inşallah. 🙂

Son düzenleme:

Ahh canım ahhhhh hiç sorma bende hep wcdeyimm.. Hatta dun beyaz pantul giydimki gıcıklı ederde gelir diye ama gelmedi pff fff.... sancım cok var ... olecem..