Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

canımm okudum belirtileri bazı belirtiler bende de var ama kesin net bişeyde söyliyemiyorum ki
yani uykusuzluk yorgunluk desen var ama zaten bende o hep var🙂
göğüslerimde hassasiyetlik var ama çok az dokununca az da olsa acıyo
kasıklarımda ağrı 4-5 gün önce vardı ama şuan karın boluklarım dedğim gibi arıyo
gazım çok var belim ağrıyo çok şiddetli olmasada

fatoşcum blirtiler hamilelik belirtsi gibi inşallah ölesindir bende malesef belirti regli olmak üzerine karnım ağrıyor göğüsler dokunulacak gibi değil ama bu regl belirtisi ne yapalım kısmet işlerim o kadar yoğunki düşünmeye vakit bulamıyorum arada giriyorum sizden haberlere bakıyorum inşallah müjdeli haber vardır diye umarım bu hafta güzel haberler alıcaz

dur bakalım canımmm belkii sen hamişsindir belli mi olur hemen ümitsizliğe kapılma beklicez başka çaremiz varmı inş. güzel haberler verilecektir bu hafta

dur bakalım canımmm belkii sen hamişsindir belli mi olur hemen ümitsizliğe kapılma beklicez başka çaremiz varmı inş. güzel haberler verilecektir bu hafta

ağzın bal yesin canım benim ümitsizlik değilki hem ateş düştü hem karın ağrısı bunlar regli belirtisi karın ağrım olmasa hadi neyse ama karın ağrım var🙁🙁

ağzın bal yesin canım benim ümitsizlik değilki hem ateş düştü hem karın ağrısı bunlar regli belirtisi karın ağrım olmasa hadi neyse ama karın ağrım var🙁🙁

anladım canımmmm bak benimde karnım ağroyodu sabahleyin şimdi ise hafif hafif kasıklarıma ağrılar giriyo yani ne olduğunu ben hiç anlamış değilimmm
bi karnım ağrıyo bakıyorumm o geçmiş kasıklarımda batmalar başlıyo
neyse beklicemm artık bende ayın 30-31.ne kadar bakalım ne olucak ?

artık canım hayırlısı beklemekk dışında yapacak bir şey yok benimde yarın en geç öbürgün yani 28 i gbi bekliyorum

Hadi kızlar hayırlısı olsun, sizlerden mjdelihabeler bekliyorum dadlular.. efsuncum sen hangi diziyi izliyorsun bakem 3 ile arası.. acaba tahmin ettiğim dizimiii...???