Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

Fatoşcum ateşin süper süper süper 😀 Ayy allahım nazarlardan saklasın ve hep bir artışş içinde olsun canımcım... Selam fatoşşşcum nasılsınn ??? Hafta sonu görüşemedik...

sağol canımmm iyiyim bende seni merak ettim valla regl olmamışsın eee
test mest yaptırcakmışsın ne oldu çıktımı sonuçlar?beni sorma ya bi belim ağrıyo midem ekşiyo,karnımda boşluklarda ara ara sancı giriyo ben bu ay da ümitsizim ya ne biliyimmm hiç hamileymişim gibi gelmiyo canımmm🙁

kızzzzz angelllllllllllllllllll nerdesinnnn merak ettik anam seniiii çatlatcan mı kız sen bizi
walla canım çatlancak bir duurum söz konusu değil testler negative dioooo başka bir şey demiyor yni buayda ben sizi teyzeee yapamadım belkim başka aya olursunuz teyzeeecikkkk.. hehe hayırlısı olsun sabah canım cok sıkkındı ama geçtiiiii gittiii... ayrıyeetten meleklerim cok azcıkkkk cık cııııkkkkkkkkk 1 damlacık pembe kan gordum bugun gunlukpedimde.. sanırsam regl de olucak bu gidiştee.. zaten testler hep negative olduklarınaa gore sanırsam bununda olması kadr doğal bir sey yok..
sabah gormeniz lazım negative i duyuncaaa pffadım felan ama sonraa amannnnn dedimmm.... Allahım saglıklı sıhaatli evlatlar versinde gerisi mühim değil elbet birgun anneliği tadacaz demi arkadaslar.... hepinizi seviyorum ve desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm 😀

yeni bir yazı buldum oku canım taamm sana göreee..

İlk gebelik belirtileriÇok fazla değişiklik olabilir, ya da hiçbir şey değişmeyebiliBulantı: Sabahları daha belirgin olan bulantılar genelde günün ilerleyen saatlerinde hafifler ya da kaybolur.Bazı hastalarda beklenen adet gününden bile önce ortaya çıkabilir.Gebeliğin 10. haftasına kadar şiddeti artabilir.Büyük bölümünde daha sonra kaybolur.Gebelik hormonunun (Chorionic gonodotropin) düzeyindeki artışa bağlanmaktadır

Fazla uyuma ihtiyacı: Genelde hamileliğin erken dönemlerinde ortaya çıkar.Çalışan hanımlar bunu daha iyi fark edebilir
Kasık ağrıları: Ani yapılan hareketlerde , oturur pozisyondan ayaga kalkarken ya da yatar pozisyonda sağa sola dönerken çoğu kez tek taraflı ,ancak bazen çift taraflı da olabilen kısa süreli keskin ağrılar görülebilir. ‘Round ligament ağrısı’ olarak bilinen bu ağrı rahimi yerinde tutan bağların gerilmesiyle
ortaya çıkar.Keskin bir ağrı olmasına karşın zararı yoktur. Ani hareketlerden kaçınmak uygun olacaktır.

canım belkide bebek belirtisidirr...

olsun canımmm allahtan ümit kesilmez demekki herşeyin bir zamanı var canımm.olsunnn sağlıklı olsunda allah büyüktür elbet birgün o günleri bizlerede göstericek ben buna inanıyorum canımmm.bizde seni çok seviyoruz bebişimmm ne demek herzamn arkandayız hep birlikte üstesinden gelicez herşeyin evelallah canım benimmmm

en iyisini yapmışsın canım sonuçta öylede olmak gerek .Rabbim elbet birgün hayırlısıyla nasip edecek inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar. mutlaka birgün hepimiz anne olacağız ama vakti zamanı gelince oluyo işte . hakkında hayırlısı olsun angelımmm
burda herzaman herşekilde birbirimizin yanında destek olmaya hazır ve nazır olucaz canım. ne demek bitanem . ara vericem demiştin ama vermezsen umarm birdahaki ay gelir meleğin inş.

çok sağol canımmm ama bilmiyorum ya çok gazım var karnım şişti çok inş. dediğin gibidir bakalım beklicem