haidicim evet canım düşmüş ateşin bugün ama canım yine regl olmadığın sürece umut vardır canım.inşallah yarın tekrardan yükselir ateşin.eğer yarında düşerse regl olucaksın demektir canım. hakkında hayırlısı olsun. inşallah regl olmazsın canımm
fatoşcum ateşin güzel gidiyor canım inşallah düşmezde dahada yükselir canım.beklemedeyiz artık reglin engeç 4 güne kadar gelmeli normalde değilmi? inşallah gelmez canımmm. hadi bakalım hayırlısı .güzel haberler alıcaz inşallah senden canımmmm. dinlenişe geçebilirsin artık bebek için yaniii. onun haricinde sen bilirsin tabi canım .okişşşş?
haidicim evet canım düşmüş ateşin bugün ama canım yine regl olmadığın sürece umut vardır canım.inşallah yarın tekrardan yükselir ateşin.eğer yarında düşerse regl olucaksın demektir canım. hakkında hayırlısı olsun. inşallah regl olmazsın canımm
efsuncum umarım dediğin gibidir ama regl sancısıda başladı bu umutlrımı iyice bozuyor sinirlilik hali de aynı regl öncesi sendromu yaşıyorum ama ne yapabilirzki sabretmemiz gerekiyor hayırlısı olsun
11.-12.-13- çalış mutlaka canım.engeç 14.güne çatlarsın zuzucum.bu günler çok değerli.ben çatladığında yazarım ateşine göre tabi.
sen sadece ölçmeye devam yatktan kalkmadan ve hep aynı saatte.
umarım buay gelir meleğin
Test yaptım arkadaşlar negativeee.. gene tek çizgi gene tek çizgi.. zaten bugün ateşim düşme yapmıştı sanırsam regl olaccağım tarih yakın.. Allah isteyen herkese versin kızlar bende gok bu ay müjdeli haber... hadi bakalım listenin diğer kalan yarısııı müjdeli haberlerii verin... Allaha emanet olun.. Buarada 2 kere yaptım testii iki keresindede negative cıktı.... hayırlısı böyleymiş.. kısmett... kısmetten öteye geçilmiyorr.. çok umutlanmıştım çift çizgi olur diye ama olmadı olmayacak sanırsam.... 🙁 gerçektende umutlarım yıkıldı cunku baya bir heycan sarmıştı gecikmelerden sonra ama sonu hüsran oldu... neyse daha fazla canımı sıkmadan ben terk edeyim pc başını....
Test yaptım arkadaşlar negativeee.. gene tek çizgi gene tek çizgi.. zaten bugün ateşim düşme yapmıştı sanırsam regl olaccağım tarih yakın.. Allah isteyen herkese versin kızlar bende gok bu ay müjdeli haber... hadi bakalım listenin diğer kalan yarısııı müjdeli haberlerii verin... Allaha emanet olun.. Buarada 2 kere yaptım testii iki keresindede negative cıktı.... hayırlısı böyleymiş.. kısmett... kısmetten öteye geçilmiyorr.. çok umutlanmıştım çift çizgi olur diye ama olmadı olmayacak sanırsam.... 🙁 gerçektende umutlarım yıkıldı cunku baya bir heycan sarmıştı gecikmelerden sonra ama sonu hüsran oldu... neyse daha fazla canımı sıkmadan ben terk edeyim pc başını....
angelcım regl olmadığın sürece umut vardır canım. inşallah regl olmazsın hemen umutsuzluğa kapılma. herkeste reglinin geçmesinin 1-2 gün sonra testte çıkacak diye bişey yok. belki geç döllenme olmuştur canım. yarında ateşin düşerse regl olucaksın deriz ozaman. eğer düşmez ve regl olmazsan umut vardır canım. lütfen kendini bırakma canımm.
Rabbim bizim için eniyisini en hayırlısını enhayırlı zamanda bekletmeden nasip etsin inşallah canım arkadaşım.
yarın sabah ölçmemezlik yapma ateşini mutlaka ölç ve yine aynı saatlerde burda ol tablonu ekle olurmu canım. dualarım seninle