LALEZAR Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.201 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Kelebekcim bence bekle, kendin de diyorsun bazen gecikme olabiliyor diye, o gecikmeleri de ekarte et, ondan sonra yap testini.. yani ikinci çizgiyi görememek kötü oluyor, biraz daha yaşa bakalım bu heyecanı..
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Kelebekcim bence bekle, kendin de diyorsun bazen gecikme olabiliyor diye, o gecikmeleri de ekarte et, ondan sonra yap testini.. yani ikinci çizgiyi görememek kötü oluyor, biraz daha yaşa bakalım bu heyecanı..
KeLeBeK Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.202 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Haklısın canım ya. Hem de hayal kırıklığına uğramamış olurum. 🙂 Ama çok heyecanlıyım ben yaaa...
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Haklısın canım ya. Hem de hayal kırıklığına uğramamış olurum. 🙂 Ama çok heyecanlıyım ben yaaa...
LALEZAR Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.203 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... O heyecanı biliyorum canım benim... İnşallah heyecanın sonu olursun tatlım..
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... O heyecanı biliyorum canım benim... İnşallah heyecanın sonu olursun tatlım..
KeLeBeK Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.204 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... İnşallahhhh. Allah hepimize hayırlı zamanda nasibetsin inşallah.
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... İnşallahhhh. Allah hepimize hayırlı zamanda nasibetsin inşallah.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.205 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... LALEZAR' Alıntı: O mesai değil canımcım, işe gitmicem anlamında dedümdü... 🙂 Genişletmek için tıkla ... Pardon... :fati: Sazan gibi atlarsann bülee morss olursun 😀 😀 😀
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... LALEZAR' Alıntı: O mesai değil canımcım, işe gitmicem anlamında dedümdü... 🙂 Genişletmek için tıkla ... Pardon... :fati: Sazan gibi atlarsann bülee morss olursun 😀 😀 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.206 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... :beşiktaş: Maç 2 - 1 bitti...
KeLeBeK Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.207 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Tebrikler efem... 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.208 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... KARAKARTAL OLEY KARAKARTAL... :beşiktaş:
LALEZAR Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2009 #1.209 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Hadi ben kaçtım yarın için bana dua edin de fazla canım yanmasın.. İYİ GECELER MELEKLERRRRRRRRRRRgüle güle
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Hadi ben kaçtım yarın için bana dua edin de fazla canım yanmasın.. İYİ GECELER MELEKLERRRRRRRRRRRgüle güle
KeLeBeK Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2009 #1.210 Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Allah kolaylıklar versin canım. İyi geceler. Bizi de habersiz bırakma emi! Hoşçakal.
Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak... Allah kolaylıklar versin canım. İyi geceler. Bizi de habersiz bırakma emi! Hoşçakal.