Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

Kelebek listenin basında biz varızzzzz.... hadi bakalım buyuk gun yarın.. dananın kuyrugu yarın kopacak demiii... ??? test yapacaksın demii... ???

Bilmiyorum Angelcım yaaa. Acaba 1-2 gün daha mı beklesem. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. 1-2 gün sonra daha kesin sonuç alabilirim belki. Sen yapıcan mı?

cnm normalde sen adetini duzenlimi olursun yok duzensizmi.. ben duzensiz olurrum ama en gec 4 gun gecikmeli gelir bugun 2. gun gecikmeiinin.. yaa ben tatiilegideceğim için bir an once ogrenmek ve ona gore planlar yapmak istiyorum.. pff yaa kafam cok karısık birrde beklemek daha zorr en azından gerçeklerlee yuzleşirsem benim acımda dahaa iii.. sen ne dusunuyorsun ??

Normalde benim adetlerim çok düzenlidir. Ya tam aynı günde, ya da 1-2 gün önce gelir. Nadiren 1-2 gün sonra olur. O da adet siklusunu tamamladığı içindir muhtemelen. Yani 29-30 gün olunca. Ama bu test olayı bazen hemen sonuç vermiyormuş. Mesela döllenme geç olduysa sonuç da geç çıkıyormuş. İlk yaptığında negatif bi kaç gün sonra yaptığında pozitif çıkabiliyormuş. Tabi bu kişiden kişiye de değişir. Kimisinde sonuç erkenden çıkabiliyor, kimisinde çıkmıyor. Senin tatil olayın ne zaman tam olarak belli mi?

Benim de kafam şu an çok karışık. Ya hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Yazılı hazırlamam lazım ama hiç canım istemiyor... Offff...

Bence 1-2 gün daha bekle ve bu heyecanı yaşamaya devam et

Son düzenleme:

Çok yorgunum yarın bileğimden ameliyat olucam, o yüzden bütün evi silip süpürdüm :halı:

Oldu valla, geçen hafta kadın çağırdık ama biliyorsun işte baştansavma, işte bi halıları falan yıkattım karım o oldu... Bu hafta baştan aşağı tamisledim evi yine... Sen neler yoptın bakalım... ateşinde iyi gidiyor valla inşallah Allahım hamile kalmışsındır bu ay....