sılam_nisa
Hamiş Melek
inşallah izgilim inşallah Rabbim bizede yaşatır bu duyguları .Ateşim bu ay çok farklı aslında normalde bu zamanlarda çoktan 36.6-36.9 arasında gidip gelmeliydi bu ay biraz daha düşük seyrediyor bakalım sonumuz ne olacak :esra:amiiiiiiiiiiiiin canııııım amin inşallah Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın kimsenin kucağı boş kalmasın...
bu arada ateşin inşallah yarın sabah tavan yapar senide öptüm datluum
hadi bakalım ateş ölçme topiğinin 2 güzel meleği görelim bu ay sizleri....
Berrracım canım ya artık hergün düzenli gidiyor bazen günde 2 defa felan oluyo belki denk gelir diye😀 ben sonuna kadarda böle gideriz diye düşünüyorum Allhımın izniyle bu ay bende sizler gibi hamişler kervanına katılırım inşallah:esra:sılam canım tahmini doğru buakşamıda değerlendirin cnm izgiliminde dediği gibi eşinde sorun yok naıslsa her gece değerlendirin ve yumurtlama günüm geçti deyip bırakmayın gerçi ben bırakmıştım ama 🙂 test yaptırmıştım çatlama olmuşmu diye ondan dolayı çalışmamıştım daha nasılsa çatlamış deyip rahatlamıştım🙂inşş tatlım hayırlısylaa yumoşalrın güzelce döllenir ve sağlıkla melişinin haberini verirsi nbizlere hadi bakalım ateşin tavan yaparak yükselsin hiç düşmesin inş bu tabloya göre bugünden itibaren 14 günün var ateş durumauna göre belli olur inşşş ayy heyecan yaptım bendeee 😀ancing_angry:
Rabbim neyler , neyler ise güzel eyler...