AtEş ÖLÇme YÖNtEmİ ile HAMİLE kalma

cnm iimi nede emk ahrika 18 mm üstü çatlıyo buarada o cm değil mm gülümm🙂bende cm diyodum sonra doktor mm dedii hahaha
yaa çok sevindim laram bak bugünleri sakın kaçırma
bugün yarın sonraki gnü mutlaka ççalışma olsun ben progesteron tahlilini adetimin 21.günü yaptırmıştım cnm ve 14 çıkmıştı seninde çıkan değer ne ise bakarız

ayy çok heyecanlandım eylül annesi geliyo snaırımm
ayy haklisin tabiiki tatlim🙂20mm yazacakken heyecandan hep cm yazmisim:utan:20cm zaten kocaman olurdu düsünsenehahahaBirde sana sunu soracaktim gülüm;tablonda yumoslarim yazmissin ya,birden fazlami yumos vardi sende?Bendeki bir tanede...
Gülüm benim,kiyamam,benim icin nasilda heyecanlanirmis🙂Calismalari aynen bende senin gibi düsündüm gülüm.Yalniz malesef bir yumos var ve oda malesef kapali tarafimda.Ama Dr dediki sansin acik taraftan olsaydi daha yüksek olurdu ama yinede hic yok degil.Yumurta kapali taraftan acik tarafa dogru kayabilirmis.Kismet isi.Allahim nasib ederse olur...

oyyyyyy canlar çoook çoook sağolun iyiki varsınız birkaç gündür yoktum midem bulantılarıyla uğraşıyordum bu sabahta çok şükür start verdi çıkartmalarım...çok şükür diyorum çünkü önce hamişliğimde hiç bulantım olmamıştı zaten hamileliğimde devam etmedi yaa....
neyse fıstıklar gelelim asıl konuya akşam üzeri test yaptırdım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee değerlerim 1000.0 çok şükür Allah cc ıma c.tesi ilk karşılaşmamız olacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin
Masallah izgilim🙂Bu ne yavrum🙂Allahim nazarlardan saklasin.Kiss böyle uluorta niye yaziyon böyle bir degeri?Cabuk sil nazara gelecen Allah muhafaza.Cok sevindim birtanem.Ohh,bulantilarinda baslamis,süpeerr🙂Insallah kolay bir hamilelik gecirip saglikli melegini kucagina alirsin gülüm benim.Tekrar tebrik ediyor,kocaman öpüyorum birtanem...

berranurcum ben adetimin 2. günü kan tahlili ve jinekolojik ultrasona baktırdım...
adetimin 10. günü rahim filmi çekilecek...
Azadem,iyi olur tatlim,hic degilse icin rahatlar.Insallah rahim filmi vesile olurda bu ay hamile olursun canim benim.Sende cok uzun zaman bekleyenlerdensin...

Eylül annesi olmak icin ates tablom;yeni ay,yeni ümit🙂
Bismillahirrahmanirrahim

1.günüm (17.08.10)-----------36.1(Adet)
2.günüm (18.08.10)-----------35.9(Adet)
3.günüm (19.08.10)-----------35.8(Adet)
4.günüm (20.08.10)-----------35.9(Adet)
5.günüm (21.08.10)-----------35.7
6.günüm (22.08.10)-----------36.0(Saat 7de ölctüm!)
7.günüm (23.08.10)-----------35.8
8.günüm (24.08.10)-----------36.0
9.günüm (25.08.10)-----------35.8
10.günüm (26.08.10)-----------36.0(yumosum 2cm 🙂)***
11.günüm (27.08.10)-----------35.8***
12.günüm (28.08.10)-----------35.9

Azadem,iyi olur tatlim,hic degilse icin rahatlar.Insallah rahim filmi vesile olurda bu ay hamile olursun canim benim.Sende cok uzun zaman bekleyenlerdensin...

evet canım bende en sonunda doktora gittim...
rahim filminide zaten bebişimi çok istediğim için istiyorum....
aslında birazda korkuyorum ama dediğim gibi değer...
bütün hamile arkadaşlardan dua istiyorum.....
Allah herşeyin hayırlısını versin.....

ayy haklisin tabiiki tatlim🙂20mm yazacakken heyecandan hep cm yazmisim:utan:20cm zaten kocaman olurdu düsünsenehahahaBirde sana sunu soracaktim gülüm;tablonda yumoslarim yazmissin ya,birden fazlami yumos vardi sende?Bendeki bir tanede...
Gülüm benim,kiyamam,benim icin nasilda heyecanlanirmis🙂Calismalari aynen bende senin gibi düsündüm gülüm.Yalniz malesef bir yumos var ve oda malesef kapali tarafimda.Ama Dr dediki sansin acik taraftan olsaydi daha yüksek olurdu ama yinede hic yok degil.Yumurta kapali taraftan acik tarafa dogru kayabilirmis.Kismet isi.Allahim nasib ederse olur...
cnm olsun kapalı tarftada olsa Rabbim ol dedikten sonra engel yoktur ben inanıyorum buna tim kalbimlee inşş olucak hayırlısylaa
buarad evt tatlım bnm iki yumoş vardı ihihi
hayırlısıyla biri tuttu elhamdülillah işte yaa varya Allah nezaman demişse o vakit oluyoo çalışmlardan sonra dizlerini karnına doğru çek canm

berranurcum ben adetimin 2. günü kan tahlili ve jinekolojik ultrasona baktırdım...
adetimin 10. günü rahim filmi çekilecek...
cnm Allah yardım etsin inşş kolay bi şekilde rahim filmini çekinceksin Rabbim sana onu vesile kıldı belkide eylül annesi olcaksın inş sende hayırlısylaa biz zamanını bilemyioruz sadece istiyoruz ama Allah en iisini bilen inşş nasip olur azadecim dualarım sizinle sizde beni unutmayın

Eylül annesi olmak icin ates tablom;yeni ay,yeni ümit🙂
Bismillahirrahmanirrahim

1.günüm (17.08.10)-----------36.1(Adet)
2.günüm (18.08.10)-----------35.9(Adet)
3.günüm (19.08.10)-----------35.8(Adet)
4.günüm (20.08.10)-----------35.9(Adet)
5.günüm (21.08.10)-----------35.7
6.günüm (22.08.10)-----------36.0(Saat 7de ölctüm!)
7.günüm (23.08.10)-----------35.8
8.günüm (24.08.10)-----------36.0
9.günüm (25.08.10)-----------35.8
10.günüm (26.08.10)-----------36.0(yumosum 2cm 🙂)***
11.günüm (27.08.10)-----------35.8***
12.günüm (28.08.10)-----------35.9
13.günüm (29.08.10)-----------36.1(Catlama?)

cnm olsun kapalı tarftada olsa Rabbim ol dedikten sonra engel yoktur ben inanıyorum buna tim kalbimlee inşş olucak hayırlısylaa
buarad evt tatlım bnm iki yumoş vardı ihihi
hayırlısıyla biri tuttu elhamdülillah işte yaa varya Allah nezaman demişse o vakit oluyoo çalışmlardan sonra dizlerini karnına doğru çek canm
Berranurcum,sen yumurtalarin gelismesi icin bisey kullanmismiydin?Ilac yada herhangi bir kür?Yoksa hic bisey yapmadan mi iki tane gelisti?
Bu arada aslinda benim bu ay pek ümidim yok yine.Hadi kapali tarafi bosver.Sari cisim icin ve seker düzenleyici ilaca basliyacaktim bu ay.Dr dedi bu agir ilaclara baslamadan bir böbreklerini kontrol edeyim.Böbrek dedi ama bayagi ayrintili checkup yapiyor aslinda.Neyse,kan ve idrar verdim.Kanin sonucu belli degil ama idrarda kan cikti canim.Ben gözle göremiyorum ama tahlilde cikti.Ben sadece idrarimin koyu sari oldugunu fark ediyordum.Onuda oruclu oldugum icin gündüz su icmedigimden kaynaklandigini düsünüyordum.Bu olay beni cok korkuttu.Nettede arastirdim ve cok basit bir sebebi olabilecegi gibi agir bir hastaligada isaret edebilecegi yaziyor.Sali günü Dr la görüsecegim tekrar.Bu konu acikliga kavusana kadar ilaclarada basliyamiyorum.Benim icin dua et,kötü bisey cikmasin canim arkadasim...

laraaaam tatlı kuşuuum nasılsın birkaç gündür görüşemedik
sonuçların yarın çıkacak sanırım Allah cc izniyle bir sorun çıkmayacak canım benim
bu arada iftarınız vardı yanlış hatırlamıyorsam..o nasıldı inşallah beklediğinden daha güzel olmuştur öpüyorum canım seni

Geri