canım benim ya regl olmuşsun bende tablonda 36.5 i 2. kez görünce bayağı umutlanmıştım gülüm inşallah Rabbim eeen kısa zamanda gönderir meleğini
ne diyelim canım hakkımızda hayırlısı olsun...dua etmeyi bırakmayalım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetini kabulolacak inşallah
canım ben regl olmadım tamda tahmin ettiğim gibi geçikmem olacak bu ay belli oldu...yinede acaba hamişmiyim demeden de edemiyorum...ateşim halaaaaaaaa aynı gündüzkü ateşim 37.2 37.3 arasında değişiyor kalkınca ölçtüğüm ateş ise 36.6 36.7 arasında(ilk defa önceki gün 36.7 oldu şok oldum)
belirtim yok sadece regl ağrılarım var ama insan yinede regl geçikince umutlanmadan edemiyor
canım ne olur hiiç üzülme her zaman değimiz gibi yeni ay yeni umut inşallah senin ve selvi boylumun duasını Rabbim en kısa zamanda kabul eder öpüyorum canım seni
izgilim nezamndır konuşamıyoruz senle formda hiç görmüyom msnde de yoksunn hep aklımda ve duamdasın emin ol buna.bu ay inş tahmin ettiğin bi gecikme değildirde meleğin sneinledir güzel arkadaşım inşşş nasip eyler bu mübarek ayda mevlam sana bebişini hadi seni ağustos annesi yazıcazz güzel haberlerini bekliyorum olmadı bidahaki ay ama umutlar hep devam allahın izniyle gelicek bi günnn
Izgilim tatli kusuumm😀Hala regl olmadiysan niye hala test yapmiyorsun?Yoksa yaptinda banami yazmiyorsun?Bana ne,bana nee test yaapp,isteiz isteriz😀
Bu arada yumurta takibi icin iki hafta sonra degil tam haftaya persembe günü gidecekmisim.Döngümün onuncu günü olacak.Simdiden cok heyecanliyim,acaba neler görecegiz...
cnm bnmm inşallah 13.gününd gittiğinde açık olan tüpün tarafında çok güzel glimekte olan yumurtanı görüceksin inşşşşş
sonra büyücek çatlıcak ve döllencek Rabbimin ziniyle snede eylül annesi oalrak yazılcaksın oraya inşş gülüm tüm kalbimle sen ve izgilinde orda isminiziggörmek istiyorumm.
merhabalar canlarım...
uzun bir aradan sonra tekrar tekrar merhaba....
çok ümitlendiğim bir ayda adet olmam beni inanılmaz hayal kırıklığına sürükledi..
bende kendi kendimi cezalandırdım ve siteye girmedim birazda psikolojimi düzeltmeye çalıştım....
şimdi daha iyiym..
sizleri çok özlemişim.....
yarın adet tarihim
umutlumuyum HAYIR değilim...
bu ay uzun bir aradan sonra yine ateşimi ölçtüm
gerekli çalışmaları yaptım ama ümide çok fazla kapılmadım....
akıntılarım var
önceleri adet olmadan 4-5 gün önce kahverengi akıntı olurdu
şimdi ise krem rengi gibi akıntım oldu karnıma bi ağrı saplanıyor eyvah adet oldum diyorum bakıyorum ki yok bişey...
dediğim gibi büyük gün yarın....
azade hoşgeldin çok merak etmiştik seni cnm senin açtığın topikte ilk ateşimle Rabbim hamile kalmayı nasip etti bana bir yıl bekleyişten sonra ve darısı inşş size diyorum hep duamdasınızz.bnmde regl olmadığı ay yani hamiş olduğumu öğrendiğimde öçleydi cnm umutlandırmak istemem ama tamamen regl sancıları vardı hatta okadar çok karnımda ağrıdıki bi yandan ksıklar biyandan kaırn ağrısı kesin diyodum şimdi geldi bakıyodum yok inşş sneinde öledir ve mutlu haberi alırız yarından sonraa
canım benim..
o çok ümitlendiğim ay başka bir şehre taşındık evi topla yolculuk yap sonra evi yerleştir derken düzenim bozulmuş..
bende o ay çok ümitlenmiştim...
psikoloji önemli işte bide bu tarz yoğun işler olunca ateş tablonda değişiyor düzen kalmıyor....
ama dediğim gibi düzenimi yakaladım
kendimi ayarladım..
ben hala bu yöntemin en etkili yöntem olduğunu düşünüyorum...
bu ay mübarek ay bereketli ay....
ayların en güzeli....
eminimki çok güzel şeyler olacak.....
Canim,bizde bayramdan sonra tasinacagiz.Demek ates bundan etkileniyor.Bu ayda ramazan dolayisiyla sahura kalkma olunca atesimden pek net bisey beklemiyorum aslinda.Insallah bütün olumsuzluklara ragmen ramazan annesi olmak nasib olur🙂
cnm bnmm inşallah 13.gününd gittiğinde açık olan tüpün tarafında çok güzel glimekte olan yumurtanı görüceksin inşşşşş
sonra büyücek çatlıcak ve döllencek Rabbimin ziniyle snede eylül annesi oalrak yazılcaksın oraya inşş gülüm tüm kalbimle sen ve izgilinde orda isminiziggörmek istiyorumm.
Berranurum,canim arkadasim,inan cok duygulandirdin beni.Insallah hersey dedigin gibi olur tatlim.Kimbilir belkide izgil ani bir sürpriz yapabilir oraya ismini yazdirmak icin
Ramazan ayi bu,ani sürprizlere hazirlikli olmaliyiz
Berranurum,canim arkadasim,inan cok duygulandirdin beni.Insallah hersey dedigin gibi olur tatlim.Kimbilir belkide izgil ani bir sürpriz yapabilir oraya ismini yazdirmak icin
inşallah öyle olur güzel arkadaşım burda herşeyi paylaştık birlikte bu mutluluğunuzuda paylaşmak için sabırsızlanıyorum allahım hepimizin gönlüne göre versin bu mübarek ayda Yarabbim inşş izghilden böyle bi süpriz bekliyorum benn hadii inşş senden de eylülee 🙂
azade hoşgeldin çok merak etmiştik seni cnm senin açtığın topikte ilk ateşimle Rabbim hamile kalmayı nasip etti bana bir yıl bekleyişten sonra ve darısı inşş size diyorum hep duamdasınızz.bnmde regl olmadığı ay yani hamiş olduğumu öğrendiğimde öçleydi cnm umutlandırmak istemem ama tamamen regl sancıları vardı hatta okadar çok karnımda ağrıdıki bi yandan ksıklar biyandan kaırn ağrısı kesin diyodum şimdi geldi bakıyodum yok inşş sneinde öledir ve mutlu haberi alırız yarından sonraa
canıım çok tebnrik ederim
ne güzel maşallah
hamilelerin duaları çabuk kabul olurmuş ne olur dua et ne olur...
bendede sancılar var....
3--4 gündür pembe akıntım oluyor günlük pede bulaşıyor....
kesin adet oldum diyorum ama bişey yok...
bugünde akıntı oldu biraz ağrılı ama kan gelmedi....
belli olmaz yarın da gelebilir....
sizleri özlemişim.....
Canim,bizde bayramdan sonra tasinacagiz.Demek ates bundan etkileniyor.Bu ayda ramazan dolayisiyla sahura kalkma olunca atesimden pek net bisey beklemiyorum aslinda.Insallah bütün olumsuzluklara ragmen ramazan annesi olmak nasib olur🙂
izgilim nezamndır konuşamıyoruz senle formda hiç görmüyom msnde de yoksunn hep aklımda ve duamdasın emin ol buna.bu ay inş tahmin ettiğin bi gecikme değildirde meleğin sneinledir güzel arkadaşım inşşş nasip eyler bu mübarek ayda mevlam sana bebişini hadi seni ağustos annesi yazıcazz güzel haberlerini bekliyorum olmadı bidahaki ay ama umutlar hep devam allahın izniyle gelicek bi günnn
ooooooo canlarrrrr süprizlerde beklenirmişşşş.....bu melek benim için hem süpriz hemde mucize oldu...evet çok şükürki hamileyim güzeller değerim 151.5 çıktı inşallaaah katlanarak devam eder
berrenurum canım benim evet konuşamadım uzun zamandır pek giremiyorum nete neyse datluuuum en kısa zamanda karşılaşmak üzereeeee öpüyorum hepinizi
merhabalar canlarım...
uzun bir aradan sonra tekrar tekrar merhaba....
çok ümitlendiğim bir ayda adet olmam beni inanılmaz hayal kırıklığına sürükledi..
bende kendi kendimi cezalandırdım ve siteye girmedim birazda psikolojimi düzeltmeye çalıştım....
şimdi daha iyiym..
sizleri çok özlemişim.....
yarın adet tarihim
umutlumuyum HAYIR değilim...
bu ay uzun bir aradan sonra yine ateşimi ölçtüm
gerekli çalışmaları yaptım ama ümide çok fazla kapılmadım....
akıntılarım var
önceleri adet olmadan 4-5 gün önce kahverengi akıntı olurdu
şimdi ise krem rengi gibi akıntım oldu karnıma bi ağrı saplanıyor eyvah adet oldum diyorum bakıyorum ki yok bişey...
dediğim gibi büyük gün yarın....
canım benim hoşgeldinnnn nerelerde kaldın kızzzz kaç ay oldu...iradene hayran kaldım girmeden nasıl dayandın öyle bacım hadi inşallah sendende güzel haberler alırız tez vakitte