AtEş ÖLÇme YÖNtEmİ ile HAMİLE kalma

Teselli edici sözlerin icin Allah senden razi olsun ve bu ay bu ay olmazsa en tez ve hayirli zamanda melegini sana göndersin insallah canim izgilim.
Insanin akli mantigi ne kadar böylesinin daha hayirli oldugunu söylesede regl olunca insan kalbine söz geciremeyip yinede üzülüyor.Ama ilk andan sonra atlatiyorum cok sükür.Dedigin gibi yeni ay,yeni umut.Birde bir tüpüm kapali oldugu icin sadece iki ayda bir acik taraftan yumurtladigimi saniyordum.Öyle degilmis cok sükür.Böylece her ay bir umut var demek.Ama su agustos ayi anneligine cok pis özenmistim🙂
Bugün Dr a gittim ve ates tablolarimida götürdüm.Dr un dikkatini ceken isimin genel olarak cok düsük olmasiydi.Yani 36inin altinda olmasi sari cisim eksikligini gösterirmis.Buda hem hamileligin olusumuna engel olup,hem erken düsüge sebep olabilirmis.Benden diyagram seklinde ölcmemi istedi.Iki hafta sonrasinada tekrar randevu verdi.Hem yumurta takibi yapacak,hemde sari cisim icin gerekirse ilac verecek.Birde kan sekerini düsürücü bir ilaca basliyacagim.Diyabet degilim ama yinede sekerimdeki bu dengesizlik hamile kalmamida düsük yapmamida etkilermis.Ama o hapa ramazandan sonra baslamayi düsünüyorum.Ramazanda tüm gün bisey yemedigimiz icin Dr tavsiye etmedi.Bu arada birde o 3 aydir bekledigimiz sonuclar geldi bugün sonunda.Ama malesef kuru sayilardan pek bisey anlamak mümkün degil.Haftaya sali Dr la telefonda randevum var,bana sonuclari aciklayacak.Ama referans degerlerinden filan anladigima göre bisey bulunamamis,hersey temiz gibi görünüyor ama yinede tam emin degilim.Eger orasi temiz ciktiysa geriye sadece seker dengesizligi ve sari cisim eksikligi kaliyor düsüklerime sebep olarak.Bunlarida tedavi ettirmek o kadarda zor degil.Bir dahaki hamileligim saglam olacak ve sonuna kadar sürecek insallah.
Bunu senin icinde diliyorum gülüm.Belki bu ay gercekten hamilesindir,insallah Allah büyüktür.Birde senin atesin genel olarak hep 36larda,hic 35lere düsmüyor.Buda demek oluyor ki en azindan sari cisim durumun iyi.Ne kadar uzun yazdim,destan oldu🙂Nasilsa ikimizden baska bu sayfaya ugrayan yok.Öpüyorum seni tatli kusum benim...
laraaaaam canımsın sen benim yerim senin destansı yazını...haklısın bacım bi ikimiz varız burada yazalım kuşuuum yaaaa boşveeerrr
aylardır beklediğin sonuçlar geldi demek inşallaaah senin anladığın gibi temizdir herşey
gülüm çok iyi düşünmüşsün ateş tablonu göstermekle...bak belkide sarı cisimin azlığı sebeb oluyor hamiş kalamamana...progestron hormonunu sarı cisim üretiyor sarı cisimin yetersiz olması progestronunda yetersiz üretilmesine sebeb oluyor demekki...progestron yetersiz oluncada bebeğin rahime yerleşeceği ortam tam olarak hazırlanamıyor
canım benim yaaa inşallah basit bir tedaviyle eylül ayı annesi olursun hep dualarımdasın her zaman aklımdasın canııım eylül ayı annesiiiiiiii.....aaayyyy hadi inşallaaaaaaah Allahım.....
bu arada daha regl olmadım:kartanesi:

laraaaaam canımsın sen benim yerim senin destansı yazını...haklısın bacım bi ikimiz varız burada yazalım kuşuuum yaaaa boşveeerrr
aylardır beklediğin sonuçlar geldi demek inşallaaah senin anladığın gibi temizdir herşey
gülüm çok iyi düşünmüşsün ateş tablonu göstermekle...bak belkide sarı cisimin azlığı sebeb oluyor hamiş kalamamana...progestron hormonunu sarı cisim üretiyor sarı cisimin yetersiz olması progestronunda yetersiz üretilmesine sebeb oluyor demekki...progestron yetersiz oluncada bebeğin rahime yerleşeceği ortam tam olarak hazırlanamıyor
canım benim yaaa inşallah basit bir tedaviyle eylül ayı annesi olursun hep dualarımdasın her zaman aklımdasın canııım eylül ayı annesiiiiiiii.....aaayyyy hadi inşallaaaaaaah Allahım.....
Izgilim tatli kusuumm😀Hala regl olmadiysan niye hala test yapmiyorsun?Yoksa yaptinda banami yazmiyorsun?Bana ne,bana nee test yaapp,isteiz isteriz😀
Bu arada yumurta takibi icin iki hafta sonra degil tam haftaya persembe günü gidecekmisim.Döngümün onuncu günü olacak.Simdiden cok heyecanliyim,acaba neler görecegiz...

Eylül annesi olmak icin ates tablom;yeni ay,yeni ümit🙂
Bismillahirrahmanirrahim

1.günüm (17.08.10)-----------36.1(Adet)
2.günüm (18.08.10)-----------35.9(Adet)
3.günüm (19.08.10)-----------35.8(Adet)
4.günüm (20.08.10)-----------35.9(Adet)

Bismillahirrahmanirrahim

5.günüm (21.08.10)-----------35.7

İzgilim sen hala adet olmadınmı, niye test yapmıyorsun fıstıkım... :tasu:

Bismillahirrahmanirrahim

Laracımhadi bakalım hayırlısı olsun.. 🙂

merhabalar canlarım...
uzun bir aradan sonra tekrar tekrar merhaba....
çok ümitlendiğim bir ayda adet olmam beni inanılmaz hayal kırıklığına sürükledi..
bende kendi kendimi cezalandırdım ve siteye girmedim birazda psikolojimi düzeltmeye çalıştım....
şimdi daha iyiym..
sizleri çok özlemişim.....
yarın adet tarihim
umutlumuyum HAYIR değilim...
bu ay uzun bir aradan sonra yine ateşimi ölçtüm
gerekli çalışmaları yaptım ama ümide çok fazla kapılmadım....
akıntılarım var
önceleri adet olmadan 4-5 gün önce kahverengi akıntı olurdu
şimdi ise krem rengi gibi akıntım oldu karnıma bi ağrı saplanıyor eyvah adet oldum diyorum bakıyorum ki yok bişey...
dediğim gibi büyük gün yarın....

Laracımhadi bakalım hayırlısı olsun.. 🙂
Sagol lalezarcim,ikimiz icinde insallah...
merhabalar canlarım...
uzun bir aradan sonra tekrar tekrar merhaba....
çok ümitlendiğim bir ayda adet olmam beni inanılmaz hayal kırıklığına sürükledi..
bende kendi kendimi cezalandırdım ve siteye girmedim birazda psikolojimi düzeltmeye çalıştım....
şimdi daha iyiym..
sizleri çok özlemişim.....
yarın adet tarihim
umutlumuyum HAYIR değilim...
bu ay uzun bir aradan sonra yine ateşimi ölçtüm
gerekli çalışmaları yaptım ama ümide çok fazla kapılmadım....
akıntılarım var
önceleri adet olmadan 4-5 gün önce kahverengi akıntı olurdu
şimdi ise krem rengi gibi akıntım oldu karnıma bi ağrı saplanıyor eyvah adet oldum diyorum bakıyorum ki yok bişey...
dediğim gibi büyük gün yarın....
Aa azadecim🙂Tekrar hosgeldin aramiza.Seni cok merak ediyordum.Bu topigi acti,sonrada ortalardan kayboldu,acaba hamile mi diye düsünüyordum.Buraya her girdigimde aklima geliyordun inan.Demek bu yöntem seni hayal kirikligina ugratti.Bende ameliyatimdan sonra basladim yani 2 aydir tam olarak ölcüyorum.Henüz ümidimi kaybetmedim bu yöntemden ama kaybedenlerde cok.Insallah hamissindir ve agustos annesi olarak listemize adini ekleriz.Bu büyük bir sürpriz olur.Her ay 4 hamisimiz olurken bu ay sadece bir hamiste kaldik.

Bismillahirrahmanirrahim

6.günüm (22.08.10)-----------36.0(Saat 7de ölctüm!)

Sagol lalezarcim,ikimiz icinde insallah...

Aa azadecim🙂Tekrar hosgeldin aramiza.Seni cok merak ediyordum.Bu topigi acti,sonrada ortalardan kayboldu,acaba hamile mi diye düsünüyordum.Buraya her girdigimde aklima geliyordun inan.Demek bu yöntem seni hayal kirikligina ugratti.Bende ameliyatimdan sonra basladim yani 2 aydir tam olarak ölcüyorum.Henüz ümidimi kaybetmedim bu yöntemden ama kaybedenlerde cok.Insallah hamissindir ve agustos annesi olarak listemize adini ekleriz.Bu büyük bir sürpriz olur.Her ay 4 hamisimiz olurken bu ay sadece bir hamiste kaldik.

canım benim..
o çok ümitlendiğim ay başka bir şehre taşındık evi topla yolculuk yap sonra evi yerleştir derken düzenim bozulmuş..
bende o ay çok ümitlenmiştim...
psikoloji önemli işte bide bu tarz yoğun işler olunca ateş tablonda değişiyor düzen kalmıyor....
ama dediğim gibi düzenimi yakaladım
kendimi ayarladım..
ben hala bu yöntemin en etkili yöntem olduğunu düşünüyorum...
bu ay mübarek ay bereketli ay....
ayların en güzeli....
eminimki çok güzel şeyler olacak.....

Geri