AtEş ÖLÇme YÖNtEmİ ile HAMİLE kalma

canım sende haklısın....
ama ne bileyim ateşin düşünce öyle demiştim doktor dedi ise siz bilirsiniz....
bak bu yöntem ile dünyalar kadar hamile kalan var...
inanır mısın buraya yazdığım ateş tablolarının hepsi gerçek...
ben daha önce uygulamadığım için çok pişman oldum...
bence denemeye değer....
hamile arkadaşlarımızdan birinin rahminden parça alınmış yani biyopsi yapılmış...
bu arada ateşinide ölçüyormuş...
bakmışki ateşi düşmüş...
kesinlikle yasak olmasına rağmen(1 yada 2 aydı galiba) ilişkiye girmişler veee şu anda hamile.....
anladım cnm bnm peki geç kalmış oaliblirmiyim uff ne zormuş bu işler yaaa
eşim olmazsa ay sonunda gider doktora bende perşembeye randevu alırım bakarız bi benden sonra gitsin oda ısı düşüncemi çatlıyo yükselince mi azadecim dün gece çalışma olmadı çünkü bugün çalışma olsa geç kalmış olmayız değilmi inşş

anladım cnm bnm peki geç kalmış oaliblirmiyim uff ne zormuş bu işler yaaa
eşim olmazsa ay sonunda gider doktora bende perşembeye randevu alırım bakarız bi benden sonra gitsin oda ısı düşüncemi çatlıyo yükselince mi azadecim dün gece çalışma olmadı çünkü bugün çalışma olsa geç kalmış olmayız değilmi inşş

canım geç kalmadınız...
bugünde dahil olmak üzere 4-5 gün ard arda ilişkiye girin....
yataktan kalkma hemen....
bu arada eşine keçi boynuzu filan yedir sperm kalitesinde düşme olmasın diye çünkü üst üste yapılınca miktarı ve hareketliliği azalabilir.....

canım geç kalmadınız...
bugünde dahil olmak üzere 4-5 gün ard arda ilişkiye girin....
yataktan kalkma hemen....
bu arada eşine keçi boynuzu filan yedir sperm kalitesinde düşme olmasın diye çünkü üst üste yapılınca miktarı ve hareketliliği azalabilir.....
saol cnm öyle yapiim olmazsa eşimin hareketlilikte sorun olaiblir o yüzden tekrarlaması gerekiyo testi yanlışçıkmıştı ilk yaptırdığımız sonuçlar hayırlısı lsun ozman ben öyle yapiim bugünle beraber ddeğerlendirelim artık bakalım yarına ateşim epey yükselirse çatlama omuştur inşş ama hiç akıntı yok yaaa bide ağrıda yok bnm akıntı çok belli etmeede ağrım olurdu mutlaka ama neyse hayırlısı olsun belli olmaz belki ağrısız çatlıyodur hahaha
eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriim bakalım zaten cuma günüde doktordan randevu aliim bakalım bi gidiim ne dicek dua edelim birbirimize canlarım

günaydın kızlar
ben bu sabah ölçüm yapamadım
berranurum gözümün nuru bence dr işini ertelemeyin zaten bu ay Rabbim nasip ettiyse olur....eğer randevunuz doktorunuz falan herşey ayarlıysa ertelemeyin derim
senin içinden ne geçiyor bu konuda

izgilimmm cnm nasılsınn ateşin ne alemde ya bnmli düştü bugün tatlım ama daha çok erken ne biliim hiç bişi hissetmiyorum yumurtlamayla alakalı odun gibi oldum hahaha tık yok belkide öylesine bi düşüüş bu ama inş çatlama olduğu içindir yaw

günaydın kızlar
ben bu sabah ölçüm yapamadım
berranurum gözümün nuru bence dr işini ertelemeyin zaten bu ay Rabbim nasip ettiyse olur....eğer randevunuz doktorunuz falan herşey ayarlıysa ertelemeyin derim
senin içinden ne geçiyor bu konuda
gülülm inanki bilmiyorum aslında ertelemkte istemiyorum ama doktor ayarlanmadı yani randeusuz araştırmada bakılcak orayada randevu alınmıyo.uff bilmiyom datlum ya ne yapsamki biranönce gitmesinide sitiyorum aslında zaten yarın gidicek yaww en isii gitsin ben yarından sonra die düşünmüştüm kafama karıştı bugünde olmasın zaten dediğin gibi Rabbim ollm demişse ohooo hiç bişi engel değil tevekkeltü Allallah yarın gitsin yarına çalışırız bizde hahaha napalım bi güncükten bişi olmaz sonuçlar elimizde olsun gereken neyse başlanır en azından biran önce hayırlıs cnm duanı eksik etme
sende ateşini ölç ama kızarım hımmmmmmmmmmmmmmmmmm

azade izgilimin de deiği gibi cnm en iisi doktoru ertelemek zaten nasip olmuşsa olcktır eşimin yarın gideceğini unutmuşum sanki daha çok varmış gibi geldi sanada öle yazdıma ma yarın gidicek hahaha oyüzden bugünü değerlendiremesekte yarını değerlendirirz artık buayda olmazsa napalım kısmet yine en azından sonuçları doktoruma götürürüm hemen hayırlıs olsun cnm snein bugün ateşin nasıl çıktı bakiim

gülülm inanki bilmiyorum aslında ertelemkte istemiyorum ama doktor ayarlanmadı yani randeusuz araştırmada bakılcak orayada randevu alınmıyo.uff bilmiyom datlum ya ne yapsamki biranönce gitmesinide sitiyorum aslında zaten yarın gidicek yaww en isii gitsin ben yarından sonra die düşünmüştüm kafama karıştı bugünde olmasın zaten dediğin gibi Rabbim ollm demişse ohooo hiç bişi engel değil tevekkeltü Allallah yarın gitsin yarına çalışırız bizde hahaha napalım bi güncükten bişi olmaz sonuçlar elimizde olsun gereken neyse başlanır en azından biran önce hayırlıs cnm duanı eksik etme
sende ateşini ölç ama kızarım hımmmmmmmmmmmmmmmmmm

izgilimmm cnm nasılsınn ateşin ne alemde ya bnmli düştü bugün tatlım ama daha çok erken ne biliim hiç bişi hissetmiyorum yumurtlamayla alakalı odun gibi oldum hahaha tık yok belkide öylesine bi düşüüş bu ama inş çatlama olduğu içindir yaw
eeeee bacım bendede bu ay aynen öyle oldu ne akıntı nede başka bişi vardı biliyorsunuz tablomu....o tarihten sonra hiç düşme yaşamadım bu sabah ölçemedim ama dün akşam öylesine ölçmüştüm 36.7 di artık bu kadar yüksek ateşten sonra yumurtlama düşüşü olmaz herhalde....tabloma göre 11. gün yumurtlamışım ama akıntım dün başladı neyse nasip artık bundan sonrası
durumun gerçektende düşündürücü...yani her iki seçenekte olması gereken şeyler...
ama bu günü değerlendirmeniz en güzeli birkaçgün sonra gidiverin doktora olmazmı bu günleri değerlendirin bence

eeeee bacım bendede bu ay aynen öyle oldu ne akıntı nede başka bişi vardı biliyorsunuz tablomu....o tarihten sonra hiç düşme yaşamadım bu sabah ölçemedim ama dün akşam öylesine ölçmüştüm 36.7 di artık bu kadar yüksek ateşten sonra yumurtlama düşüşü olmaz herhalde....tabloma göre 11. gün yumurtlamışım ama akıntım dün başladı neyse nasip artık bundan sonrası
durumun gerçektende düşündürücü...yani her iki seçenekte olması gereken şeyler...
ama bu günü değerlendirmeniz en güzeli birkaçgün sonra gidiverin doktora olmazmı bu günleri değerlendirin bence
kıss Allah seni ii etsin aklım karıştı yaw yani bugünler değerlendirekmi zaten kaçırdığımız tek gün bugün olcak yaa eşim yarın gidicek ve yarın çalışma da olaiblir yani sadece bugün için erteleyelimmi sence bacım bu doktor işini yok yawww en isii gitsin yarın nolcak bigüncük Allah nasip etmişse olur

Geri