ben 3 aylık evliyim..eşim jn.astsb..daha bu kadar yeni olmama rağmen zorluklarını gördüm..şuanda ankaranın marketi bile olmayan bir ilçesindeyiz..seneye ise eşimin tayini doğuya cıkacak..götürebileceği yer var,götüremeyeceği yer var..2 sene ayrı kalacağız ve sonra iki sene daha batıda..4 yıl batıda yaptığı için ardından iki sene daha doğu.. batıda da onu göremiyorum şuanda gecenin bir körü ve olay nedeniyle çağırıldı..hemde hevesle tam film izlemek için mısır patlatmış dvd nin play tuşuna basmışken...işte o anda içinizden of bu ne desenizde yüzünüz gülmek zorunda giyinip gidiyor ve siz öylece kalakalıyorsunuz..bomboş bir evde yapayalnız..askerlik çok yüce şanlı gururlu bir meslek ancak evli olduğunda çok zor hele jandarma için..havacılar,denizciler böylemi??havacılardan emekli olan bir akrabamız bandırmada yerleşik hayatı var uzun seneler sonra tayin görüyorlar ve bandırma dediğimiz yer 111.000 nüfusluk yer şuanda buranın nüfusu 3.000..jandarmaya hayat yok düzen yok yer yurt belli değil yani anlayacağınız doğudada hasret batıda da hasret...