Asker Eşleri Paylaşım Alanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi gecelr bayanlar..bende asker eşi adayıyım.. fakat kafamda çk fazla soru işareti var.. bana önerilerinz nelerdir? iyi yanları kötü yanları nelerdir? yardımcı olursanız sevinicem, teşekkr ederm şimdiden

iyi gecelr bayanlar..bende asker eşi adayıyım.. fakat kafamda çk fazla soru işareti var.. bana önerilerinz nelerdir? iyi yanları kötü yanları nelerdir? yardımcı olursanız sevinicem, teşekkr ederm şimdiden
slm canım,aramıza hoşgeldin
asker eşi olmak zor ama evlenirken iyi günde kötü günde birbirimize destek olacağımıza söz verdik🙂

Fedakarlık sadece asker eşleri için değil bütün evlilikler için geçerli.çalışan bir asker eşi olarak ,genellikle ilk yıllar zor geçiyor.sonra alışıyorsun.bazı kurallar bir yerden sonra hayat felsefen oluyor.kavgalı da olsan gülümsemek,özel anların bir telefonla bozulmasına üzülmemek(veya belli etmemek),ihtiyaç duyduğun anlarda yanında olamaması sonucu ayakta tek başına kalmayı öğrenmek....

yemek, kokteyl, toplantı kısmına katılmak çok güzel de, şu yalnızlık olmasa
mecbur görev ama NAPARSIN!!!

her mesleğin zor yanları var tabi, mesela eşim doktor olsaydı daha kötüydü
ama iyi yanları da çok, az görüşünce aşk hep canlı kalıyor, sevgiyi tüketemiyorsun:dancing:
ayrıca mesleğinden ötürü sevdiğin insandan da vazgeçilemez tabiki
Hakkında hayırlısı olsun...🙂

Ama şunu sakın unutma!!!
Asker eşi olmak bir ayrıcalıktır...
Gurur duyuyorum eşimle ve tüm askerlerimizle....

canım pelinin anlattığı gibi iyi kötü yanları var ama şu gercek eğer arada sevgi varsa o hep taze kalıyor eşim 2 yıldır doğuda ayrıyız çok zor ama onu çok sevdiğim için sevgiyle sabırla ona kavuşmanın aşkıyla bekliyorum asker eşi olmak kolay değil eşin kadar sende askersin ona güç kuvvet oluyorsun şevk destek veriyorsun ama şunu bil çoğunluk ayrısın biraz dirayetli kudretli olman gerek hastayken yalnızdım bebeğim hastaydı ateşler içinde yandı yalnızdım hamileyken öyle herkezin karnı burnunda el ele eşinle hastanede dr sırası beklerken içim kan ağlardı neden eşim yanımda yok derdim daha neler neler asker eşi olmak zor kolay değil ama şunu bil her kadın asker eşi olamaz bu sabrı gösteremez bende aske eşi olduğum için kendimle ve canım olan herseyim çimen özlümle gurur duyuyorum onu çokkk SEVİYORUM...:oppucuk:

Son düzenleme:
cevaplrnz için teşekkr ederim.. şuan sadece erkek arkadaşım ama o çok aceleci davranıyor. seneye teğmen olarak mevzun olcak inş.. ben ünv okuyorum ing öğretmeni olucam ama bazen bu sabrı nasl göstericem diye düşünüyorum.. dediğinz gibi ben şimdiden başladım alttan almaya.. ve gelecek beni korkutuyo birde bu terör olayları.. yaşayacaklarımdan korkuyorum, onu seviyorum ama bunlar düşündürüyo işte..

cevaplrnz için teşekkr ederim.. şuan sadece erkek arkadaşım ama o çok aceleci davranıyor. seneye teğmen olarak mevzun olcak inş.. ben ünv okuyorum ing öğretmeni olucam ama bazen bu sabrı nasl göstericem diye düşünüyorum.. dediğinz gibi ben şimdiden başladım alttan almaya.. ve gelecek beni korkutuyo birde bu terör olayları.. yaşayacaklarımdan korkuyorum, onu seviyorum ama bunlar düşündürüyo işte..
seviyorsan kapa gözlerini cesaretli oll sevgi herseye değer

780963ab-ask-resimleri14.jpg

Geri