W white pearl Forum Okuru 30 Ocak 2008 #41 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ben de geldimm.kimler var?kıslar nerdesiniz?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #42 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Ben burdayım canım. Nasılsın? Senle ben varız herhalde şu anda.
V vaveyla Forum Okuru 30 Ocak 2008 #43 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı slm kızlar bende geldimmmmmmmm
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #44 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Hoşgeldin Vaveyla, arkadaş mesaj atmış bugün bana senin geleceğini söylemişti aktive et arkadaşımı Bilge diye. 🙂 Hoşgeldin aramıza canım.
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Hoşgeldin Vaveyla, arkadaş mesaj atmış bugün bana senin geleceğini söylemişti aktive et arkadaşımı Bilge diye. 🙂 Hoşgeldin aramıza canım.
AZRA Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #45 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hoşgeldin send vaveyla sende asker eşimsin bzm gbi
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #46 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Vaveyla da asker eşi canım 😉
V vaveyla Forum Okuru 30 Ocak 2008 #47 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Hoşgeldin Vaveyla, Gülücük mesaj atmış bugün bana senin geleceğini söylemişti aktive et arkadaşımı Bilge diye. 🙂 Hoşgeldin aramıza canım. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim hoşbulduk.evet benim eşimde asker
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Hoşgeldin Vaveyla, Gülücük mesaj atmış bugün bana senin geleceğini söylemişti aktive et arkadaşımı Bilge diye. 🙂 Hoşgeldin aramıza canım. Genişletmek için tıkla ... tşk ederim hoşbulduk.evet benim eşimde asker
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #48 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Jandarma eşi olan var mı kızlar aranızda? 🙂
V vaveyla Forum Okuru 30 Ocak 2008 #49 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Jandarma eşi olan var mı kızlar aranızda? 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben varım canım
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Jandarma eşi olan var mı kızlar aranızda? 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben varım canım
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #50 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Benim eşim de Jandarma Vaveyla. 🙂