B BEDİİ Forum Okuru 30 Ocak 2008 #31 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı haklısın canım takmıycan hayatı amsız olucan ama olamıyoruz işte Son düzenleme: 12 Mart 2010
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #32 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bu sene tayin bekleyen var mı kızlar aranızda?
B BEDİİ Forum Okuru 30 Ocak 2008 #33 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı canım ben tekrar geldim bilgecim:yo:
B BEDİİ Forum Okuru 30 Ocak 2008 #34 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı canım yok ya ben daha bu sene geldim buraya maalesef yazın tayin gördük bizde
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı canım yok ya ben daha bu sene geldim buraya maalesef yazın tayin gördük bizde
B Bez Bebek Forum Okuru 30 Ocak 2008 #35 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Selam Bende Geldİm Bİzde De Tayİn Yok Şu Anda Bİlgecİm
B BEDİİ Forum Okuru 30 Ocak 2008 #36 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı canım bez bebek hoşgeldin nasılsın
B Bez Bebek Forum Okuru 30 Ocak 2008 #37 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı HoŞbuldum Kizlar Sİzlerde HoŞgeldİnİz Nasilsiniz Bakem Senİn Neye Canin Sikildi Bedİm Evde Bu Sogukta Hep OturuŞuyoz Dİyemİ Ki
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı HoŞbuldum Kizlar Sİzlerde HoŞgeldİnİz Nasilsiniz Bakem Senİn Neye Canin Sikildi Bedİm Evde Bu Sogukta Hep OturuŞuyoz Dİyemİ Ki
B BEDİİ Forum Okuru 30 Ocak 2008 #38 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı evet canım öylede denilebilir sıkıntılı bi hava var burdada
B Bez Bebek Forum Okuru 30 Ocak 2008 #39 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ArkadaŞlar Ben Daha Yemek Yapmadim Yemeklerİmİ Yapip Yİne Gelİrİm ÖptÜm Sİzİ Byy
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ArkadaŞlar Ben Daha Yemek Yapmadim Yemeklerİmİ Yapip Yİne Gelİrİm ÖptÜm Sİzİ Byy
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 30 Ocak 2008 #40 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Ben annemlerdeyim bir kaç günlüğüne yanlarına geldim, eşimin izni yok her zamanki gibi... O yüzden bu akşam yemek annemden. 🙂
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Ben annemlerdeyim bir kaç günlüğüne yanlarına geldim, eşimin izni yok her zamanki gibi... O yüzden bu akşam yemek annemden. 🙂