öncelikle herkeze mrb ben 2. aşılamamı yaptırdım ilkinde ağrılarım vardı ama bu seferkinde hemen hemen bişi hissetmiyorum bu gün 6. günüm
kızlar bildiğim kadarıyla 2. aşılama tutma olasılığı daha yüksekmiş sabredin ve bekleyin derim ben ilkin de cok stres yaptım sakın stres yapmayın sabredin hatta düşünmeyin.
Arkadaslar merhaba bende buayin 9.unda ilk asilamami yaptirdim doktor gayet basarili gectigni soyledi asilama olali 8 gun oldu karnimda cok agri oldu ve adet olmusum ama kamama cok cok az ve rengi tam kirmizi degil daha adet olmama 11 gun vardi niye boyle oldu bilgisi olandan cvp bekliyorum.
Arkadaslar merhaba bende buayin 9.unda ilk asilamami yaptirdim doktor gayet basarili gectigni soyledi asilama olali 8 gun oldu karnimda cok agri oldu ve adet olmusum ama kamama cok cok az ve rengi tam kirmizi degil daha adet olmama 11 gun vardi niye boyle oldu bilgisi olandan cvp bekliyorum.
arkadaşlar bende ilk aşılamamı 03/02/2015 te yaptırdım serophene ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım. bugün altıncı günüm ilk günden beri hiiç agrım sancım olmadı sizde nasıl olmuştu cevap verirseniz sevinirm
Ovülasyon destekl ilaç tedavisi uygulanmış.Ağrıların olması normal.Hurafelere inanmayın.Sabırlı olun.Vakti geldiğinde test yaparsınız.Ha normal seyirde olan bir kanamaysa eğer mens olmuşsunuzdur.