Szr_
Hamiş Melek
Hoşgeldin yenihayatMerhaba bayanlar inşallah vakit bulup msj ma geri dönüş sağlarsınız hikayelerinizi tek tek okuyorum şuan 472 sayfadayim
31 yaşındayım 9 düşüğüm var 8 kürtaj 1 tanesi kimsayal oldu aileden genetik mutasyonum var yumurtalarimin DNA sonda soruna sebep bu mutasyon bana kendi çocuğum olma ihtimali %1.8 dediler denedik durduk olmadı sonu kürtaj sürekli mol gebelik geçirdim durdum vs vs son 2. Buçuk yılin sonunda eşimi ancak ikna edebildim donasyona şuan british ve Dr hit ile görüşüyorum artıları eksileri tartmaya çabalıyorum maddi durumdan dolayı malesef bir çok deneme imkanım olmayacak sizlerin tavsiyesine çok ihtiyacım var süreç klinik Dr embriyolog verebileceginiz her tavsiyeye inşallah msjmi gören birileri çıkar
Daha önceden sizinle tanışmak Zaza ve pakizeydi sanirim iletişim kurabilmek çok isterdim malum o yıllarda benim eşim donasyona asla izjn vermiyordu inşallah hepiniz evlatlarinzii kucağınıza almissinizdir ❤️
Öncelikle tedavin sana şans getirsin gönlündekini versin. Bizim arkadaşların çoğu kiev de evlat sahibi oldu çok şükür.
Ben son kez tüp bebek tedavisi gördüm ve çok şükür oğlum oldu. Bu yüzden tavsiye edebileceğim veya sakin gitme diyebileceğim bir yer yok maalesef.
Ama kur bu kadar uçmuşken iyice araştırmanı tavsiye edebilirim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın