Merhaba inşallah iyi sonuçlar almissimizdir hangi merkezde işlem yaptırdınız acaba? Bende arastirmadayim suanda. Desteğinizi rica ederim
Merhabalar, öncelikle tüm Anne olmak için emek sarfeden , düşünen ve kucağında kokusunu içine çeken tüm Kadınlara selamlar…
Siteyi çok aktif kullanamıyorum zira 1 yaşında Kızım ile zamanı unuttum diyebilirim
Darısı herkeslere olsun , vakit-i zamanında …
5 Yıldır çalmadığım kapı, operasyon, vaatler vs kalmamıştı…Taaa ki bir önceki forumda spontan gezinirken Sevgili
@Zaza74 e rastlayana kadar…
Sayesinde ve diğer arkadaşları da takip edip okuyup Ukrayna ya tedavi için gittim ödemeler testler vs yapıldı ….Savaş başladı maalesef …
Yine referanslar alıp Kıbrıs ı denedim ( birkaç başarısız denemem olmuştu başka merkezde)
Hamileydim artık ….ta ki doğurana kadar inanamadım…
Beklentiler ve acabalar gittikten sonra Geçirdiğim tüm problemli süreçte kafam ilk defa kaygılardan uzak , pozitif ve hep umudumu taze tuttuğum için yavrumu kucaklayabildim .
Çok zor biliyorum maddi manevi defalarca fedakarlık yapmak …Sonucu paha biçilmez ama
Merak eden olursa Kızım babasının fotokopisi,ve asla aklıma başka birşey gelmiyor.Bana çok düşkün ve ilk kelimesi Anne oldu Genelde Baba derler ya minikler
Hepinize bu meşakkatli yolda sabır ve kolaylıklar diliyorum
Sevgiler
Ps :
@Zaza74 iyi ki rastladım sana…Allah muradını versin