Artı elindeki görüntülerle sen resim ekleyeceksin çoğu zaman ekleyen kullanıcılarımızın resminden yorum yapamıyoruz görüntüler net olmuyor sen daha iyi görebilirsin nuba göre cinsiyet isimli bi konumuz var onu incele ordan kendinde bakabilirsin hayatım. Ahanda konunun linki 🙂
NUB TEORİSİ'NE GÖRE BEBEK CİNSİYET HESAPLAMA BULMA İŞLEMİ NEDİR NASIL YAPILIR ? Yüzyıllar boyunca , cinsiyetin belirlenmesi için çeşitli metodlar uygulanmıştır. Bebeğin cinsiyeti nin tahminin de kullanılan yöntemlerin çoğunun herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur. Nub teorisiyle cinsiyet...
Hosbuldum yok sadece elimde bunlar var maalesef ikinci gebeliğim.ilkinde düşük yaptım ,her iki cinsiyet de başım gözüm üstüne, ilk önceliğim tabiki de sağlıklı olması ama insan merak ediyor yınede
Hosbuldum yok sadece elimde bunlar var maalesef ikinci gebeliğim.ilkinde düşük yaptım ,her iki cinsiyet de başım gözüm üstüne, ilk önceliğim tabiki de sağlıklı olması ama insan merak ediyor yınede
Rabbim, sağ salim kucağına almanı nasip etsin hayatım. Takma bunlar tatlış şeyler tabi ki mrk edeceksin ama çok mrk edip dert etme. Relax ol yat uzan bak ne güzel mandalin portakal var ye
Ye tatlıyı getir hakkıyı ye ekşiyi getir ayşeyi. Sağlam şekilde al da kucağına Allah neyi nasip eder ise o bitanem