H
Hihvjkhh
Forum Okuru
Dayak asla bir terbiye metodu degildir. Ne insani ne de islami anlamda.. Herkesin cocugu yaramazlik yapar ve ister dovun ister guzel bir uslupla uyarin cocuk o hareketi tekrar yapacaktir burda uyarmak ancak yaptiginin yanlis oldugunu anlamasini saglamaktir uyari ne sekilde olursa olsun zaten bir kac kez bu hareketi yaptiginda sizin tepkinizi hatirlayip vazgececektir fakat siz doverseniz cocuk size karsilik veremeyecek yastaysa onu dovmenize karsilik inadiniza o hareketi yaparak oc almaya calisabilir ve eger size karsilik verebilecegini dusunuyorsa ve karsilik verirse ona ve kendinize en kotu sonu kendi ellerinizle hazirlamis olursunuz ve sonra bunu duzeltemeyebilirsiniz.. Bende siddet gordum annemden kardeslerimde annemle bir cok defa konustum beni cezalandir ama doverek degil seklinde ama o beni hic anlamadi dusunsenize sinirinizi bastirmak icin bir baskasinin canini acitiyorsunuz cok igrenc ve hayvani bir haslet.. Cocugunuzu dovmedende caydirici cezalar verebilir ve cocugun yanlisini anlamasini saglayabilirsiniz dogru olanda budur zaten..