K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
ben size katılmıyorum
bu çocuğun böyle olmasında mıutlaka bir sebep vardır her çocuk kendi duygu ve huylarıyla doğmaz tamam var olan huyları vardır mizacı böyledir denilir daha çok ilgi ister şımartılmak ister vs ama anne ve babalar çocuğun hareketlerin oluşturur çok ünlü bir düşünür bana bir çocuk verin isterseniz dahi yapayım isterseniz cani yapayım demiş benimde 16 aylık oğlum var ve ben onda gördüğüm yanlışlara bakıyorum bende ve eşimde olanlar gibi yani çocuklar bizim aynamızdır bence...
benim oğlum 4 yaşida ama dört demeye bin şahit gerek oğlum çok yaramaz şimarık asabı ınatçı bır çocuk yapma dedımın tam tersını yapıyo kırıyo dağıtıyo kafasını yere vuruyo kardeşini dövuyo mesela toplu taşıta bınınce durduk yere kızar bahane arar kendını yere atar munubuste kaldırırım kalkmaz daha çok surunur vursan ınsanların ıçınde dövemesın pazarda hastanede markete kısacası heryerde bahanecı yaramaz ısteklerı bıtmez dur dıye cışey bılmez evede kapıları tekmeler duvarlara bışeylarle vurur bağırır ben delırmışım artık dayanamıyorum yalvafrıyorum öpuyorum görmemezlıkten gelıyorum ama ne fayda ben apartmanda oturuyorum toplum ıçınde ben rahatsız olmasam başkaları oluyo bende dayanamıyorum ve dövuyorum yapa döverım dıyo dövuyorum yıne yapıyo dövuyorum yıne yapıyo pıskıyatrıye göturdum onlar bıle çaresız kaldılar ben ne yapacağımı şaşırdım artık
bu çocuğun böyle olmasında mıutlaka bir sebep vardır her çocuk kendi duygu ve huylarıyla doğmaz tamam var olan huyları vardır mizacı böyledir denilir daha çok ilgi ister şımartılmak ister vs ama anne ve babalar çocuğun hareketlerin oluşturur çok ünlü bir düşünür bana bir çocuk verin isterseniz dahi yapayım isterseniz cani yapayım demiş benimde 16 aylık oğlum var ve ben onda gördüğüm yanlışlara bakıyorum bende ve eşimde olanlar gibi yani çocuklar bizim aynamızdır bence...