handanca Daimi Üye Yönetici 2 Haziran 2008 #1 Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım ücretsiz köpek verenler ankara ankarada ücretsiz köpek verenler Kızlar Ankaralı melekler burada tanışalımmı Sonra bi yerde buluşup tanışırız ne dersiniz😛arty:
ücretsiz köpek verenler ankara ankarada ücretsiz köpek verenler Kızlar Ankaralı melekler burada tanışalımmı Sonra bi yerde buluşup tanışırız ne dersiniz😛arty:
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 3 Haziran 2008 #2 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım kız ben varım ..benden ıyı sonradan olma ankaralı varmı?????beeeennnnnnnnnnn yanii ben ankaradanım.... hatta ve hatta angaralıyım...
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım kız ben varım ..benden ıyı sonradan olma ankaralı varmı?????beeeennnnnnnnnnn yanii ben ankaradanım.... hatta ve hatta angaralıyım...
handanca Daimi Üye Yönetici 3 Haziran 2008 #3 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Hoşgeldin şekerimmmmmmmmm🙂
nephele Yeni Üye Üye 3 Haziran 2008 #4 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Merhaba; Ben de Ankara'da yaşıyorum. 38 yaşındayım, bekarım (boşandım) ve 7 yaşında bir oğlum var.
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Merhaba; Ben de Ankara'da yaşıyorum. 38 yaşındayım, bekarım (boşandım) ve 7 yaşında bir oğlum var.
handanca Daimi Üye Yönetici 3 Haziran 2008 #5 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım HOşgeldin hayatımmm bende bekarım ne güzel işte🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #6 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım ben evlıyım..hain handanım satıonmu beni😀 ankaranın tasına bak..gozlerımın nesesıne bak..yanımda kocıssss.D😀D😀
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım ben evlıyım..hain handanım satıonmu beni😀 ankaranın tasına bak..gozlerımın nesesıne bak..yanımda kocıssss.D😀D😀
nevbaharr Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #7 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Selam bende Ankaralıyım meleklerim... Ankaralı olmak çok güselll ...😛arty:
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Selam bende Ankaralıyım meleklerim... Ankaralı olmak çok güselll ...😛arty:
Güler Yeni Üye Üye 5 Haziran 2008 #8 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım ankarali meleklerim bende ankaraliyim. hangi köydensiniz?? ben gozarliyim :dp47: yani sereflikochisarliyim. özledim angarami yahu 2 senedir gelemedim...
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım ankarali meleklerim bende ankaraliyim. hangi köydensiniz?? ben gozarliyim :dp47: yani sereflikochisarliyim. özledim angarami yahu 2 senedir gelemedim...
handanca Daimi Üye Yönetici 5 Haziran 2008 #9 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım nevbaharr' Alıntı: Selam bende Ankaralıyım meleklerim... Ankaralı olmak çok güselll ...😛arty: Genişletmek için tıkla ... evet süperrr süper bişiiiiiiiiiiiiiiii😛arty:
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım nevbaharr' Alıntı: Selam bende Ankaralıyım meleklerim... Ankaralı olmak çok güselll ...😛arty: Genişletmek için tıkla ... evet süperrr süper bişiiiiiiiiiiiiiiii😛arty:
handanca Daimi Üye Yönetici 5 Haziran 2008 #10 Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Güler' Alıntı: ankarali meleklerim bende ankaraliyim. hangi köydensiniz?? ben gozarliyim :dp47: yani sereflikochisarliyim. özledim angarami yahu 2 senedir gelemedim... Genişletmek için tıkla ... ah canımmmm Allah yardımcın olsunnn. üzülmeee geçer bu günler elbet.
Cevap: Ankara'da yaşayan Melekler Toplaşalım Güler' Alıntı: ankarali meleklerim bende ankaraliyim. hangi köydensiniz?? ben gozarliyim :dp47: yani sereflikochisarliyim. özledim angarami yahu 2 senedir gelemedim... Genişletmek için tıkla ... ah canımmmm Allah yardımcın olsunnn. üzülmeee geçer bu günler elbet.