sedefs Yeni Üye Üye 28 Haziran 2008 #31 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! bende bremendeyim göknur ile yakinis 1 saat falan var aramisda 🙂
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! bende bremendeyim göknur ile yakinis 1 saat falan var aramisda 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Haziran 2008 #32 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! süper tanisin bakalim 😀
sedefs Yeni Üye Üye 29 Haziran 2008 #33 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ben isterim bakalim gülnur da isticekmi😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Haziran 2008 #34 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ister ister caniiiim 😀
göknur Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #35 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! sedefs' Alıntı: ben isterim bakalim gülnur da isticekmi😀 Genişletmek için tıkla ... merhaba sedefs, canim nihayet yakin biri cikti
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! sedefs' Alıntı: ben isterim bakalim gülnur da isticekmi😀 Genişletmek için tıkla ... merhaba sedefs, canim nihayet yakin biri cikti
E efsun naz Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #36 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! merhaba bende almanyadan
CaRiZmA Vip Melek Üye 9 Temmuz 2008 #37 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Hosgeldin efsun naz! Almanyanin neresinden katiliyorsun canim?
Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! Hosgeldin efsun naz! Almanyanin neresinden katiliyorsun canim?
göknur Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #38 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! hosgeldin efsun naz
esena Aktif Üye Üye 10 Temmuz 2008 #39 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! buluşunca resimlerinizi görmek isteriz arkadaşlar
CaRiZmA Vip Melek Üye 10 Temmuz 2008 #40 Cevap: Almanya´daki melekler gelin tanisalim! ekleriz insallah esena 😀