Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Gurbetci meLekler Bende ne yazikki ALmanyadanim burda olmaktan hosnut degilim ama bilirsiniz mecburiyetten.
Ithal bir gelinim 12 senedir almanyanin münster diye kücük bir kasabasinda yasiyorum adim ÖzLem yasim 27 iki yavrum var.
bana yakin sanirim pek kimse yok umarim cikar umarim güzel dostluklar kurariz cünkü bu almanyanin ölü kokan sokaklari baska türlü cekilmez.... sevgiLer.
Öncelikle hosgeldin MeLzö!
Ben dogma büyüme buraliyim ama bende almanyayi sevmiyorum dedigin gibi ölü sokaklari. ins. yakindan biriler cikarda güzel dostluklar kurarsin. Konusmak istersende biz burdayiz her konuda danisabilirsin bana/bize!
bana yakin sanirim pek kimse yok umarim cikar umarim güzel dostluklar kurariz cünkü bu almanyanin ölü kokan sokaklari baska türlü cekilmez.... sevgiLer.
ahh canlarım bnm gurbetçi kuzularım olsun biz varız iyiki m.m var bak m.m belki sizin bir araya gelmenizi sağlıycak bn yurt dışında diilim ama gurbetteyim sizi az çok anlıyabiliyorum mery yurt dışından çok meleğimiz var fakat daha köşeni keşvedememişlerdir tatlım fınduğum biraz reklam yap😀