H Hulya034 Paylaşımcı Melek 27 Kasım 2019 #11 Gzmkrr' Alıntı: Doktora gidip korkularını at kafandan o halde. Genişletmek için tıkla ... Gidemem ki. Gidebilsem bile korkudan gidemem ya sonuç pozitifse diye. Siszce pozitif olabilir mi?
Gzmkrr' Alıntı: Doktora gidip korkularını at kafandan o halde. Genişletmek için tıkla ... Gidemem ki. Gidebilsem bile korkudan gidemem ya sonuç pozitifse diye. Siszce pozitif olabilir mi?
Gzmkrr Yeni Üye Üye 27 Kasım 2019 #12 Hulya034' Alıntı: Gidemem ki. Gidebilsem bile korkudan gidemem ya sonuç pozitifse diye. Siszce pozitif olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bence kesinlikle değil.
Hulya034' Alıntı: Gidemem ki. Gidebilsem bile korkudan gidemem ya sonuç pozitifse diye. Siszce pozitif olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bence kesinlikle değil.
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 27 Kasım 2019 #13 Gzmkrr' Alıntı: Bence kesinlikle değil. Genişletmek için tıkla ... Yüzde yüz emin misiniz peki ihtimal yok dimi
Gzmkrr' Alıntı: Bence kesinlikle değil. Genişletmek için tıkla ... Yüzde yüz emin misiniz peki ihtimal yok dimi
M Mügü Paylaşımcı Melek 28 Kasım 2019 #14 Gzmkrr' Alıntı: Sürekli sorduğun ve defalarca cevap aldığın için kimse yazmıyor bence. Doktora git ve rahatla artık. Buradaki hiç kimse seni inandıramadı birşeyin olmadığına. 2020 yılındayız ve sorduğun sorulara bak (!) Genişletmek için tıkla ... süper bir cevap olmuş valla ama hülya gene sora hamilemiyim diye 🙄 🙄
Gzmkrr' Alıntı: Sürekli sorduğun ve defalarca cevap aldığın için kimse yazmıyor bence. Doktora git ve rahatla artık. Buradaki hiç kimse seni inandıramadı birşeyin olmadığına. 2020 yılındayız ve sorduğun sorulara bak (!) Genişletmek için tıkla ... süper bir cevap olmuş valla ama hülya gene sora hamilemiyim diye 🙄 🙄
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 30 Kasım 2019 #15 Mügü' Alıntı: süper bir cevap olmuş valla ama hülya gene sora hamilemiyim diye 🙄 🙄 Genişletmek için tıkla ... 10.adetimi oldum bayanlar
Mügü' Alıntı: süper bir cevap olmuş valla ama hülya gene sora hamilemiyim diye 🙄 🙄 Genişletmek için tıkla ... 10.adetimi oldum bayanlar
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 1 Aralık 2019 #16 Hulya034' Alıntı: 10.adetimi oldum bayanlar Genişletmek için tıkla ... @SadmiN ablaaaaa 10.adetimi oldum ben 🙂
Hulya034' Alıntı: 10.adetimi oldum bayanlar Genişletmek için tıkla ... @SadmiN ablaaaaa 10.adetimi oldum ben 🙂
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Aralık 2019 #17 Hulya034' Alıntı: @SadmiN ablaaaaa 10.adetimi oldum ben 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay çok sevindim ya 🙄 🙄 ne bekliyordun sen
Hulya034' Alıntı: @SadmiN ablaaaaa 10.adetimi oldum ben 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay çok sevindim ya 🙄 🙄 ne bekliyordun sen
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Aralık 2019 #18 Hulya034' Alıntı: @SadmiN ablaaaaa 10.adetimi oldum ben 🙂 Genişletmek için tıkla ... Sende selin gibi sormazsın artık benim hamilelik daha fazladır diye
Hulya034' Alıntı: @SadmiN ablaaaaa 10.adetimi oldum ben 🙂 Genişletmek için tıkla ... Sende selin gibi sormazsın artık benim hamilelik daha fazladır diye
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 2 Aralık 2019 #19 Likapam' Alıntı: Sende selin gibi sormazsın artık benim hamilelik daha fazladır diye Genişletmek için tıkla ... Peki bişi sorcam son 2 aydır 25 günde 1 adet oluyorum bu normal mi? Ve yoğun kahverengi akımtı gelen gün 1.gün mü?
Likapam' Alıntı: Sende selin gibi sormazsın artık benim hamilelik daha fazladır diye Genişletmek için tıkla ... Peki bişi sorcam son 2 aydır 25 günde 1 adet oluyorum bu normal mi? Ve yoğun kahverengi akımtı gelen gün 1.gün mü?
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Aralık 2019 #20 Hulya034' Alıntı: Peki bişi sorcam son 2 aydır 25 günde 1 adet oluyorum bu normal mi? Ve yoğun kahverengi akımtı gelen gün 1.gün mü? Genişletmek için tıkla ... Gayet normal evet 1 gün
Hulya034' Alıntı: Peki bişi sorcam son 2 aydır 25 günde 1 adet oluyorum bu normal mi? Ve yoğun kahverengi akımtı gelen gün 1.gün mü? Genişletmek için tıkla ... Gayet normal evet 1 gün