H Hulya034 Paylaşımcı Melek 22 Aralık 2019 #61 MirayAda' Alıntı: Psikolojik olarak artık eminim bu kadar zamanda insanlar cinsiyetini öğreniyor Genişletmek için tıkla ... Evet ben hamileysem de şimdiye doğurmam lazımdı
MirayAda' Alıntı: Psikolojik olarak artık eminim bu kadar zamanda insanlar cinsiyetini öğreniyor Genişletmek için tıkla ... Evet ben hamileysem de şimdiye doğurmam lazımdı
M MirayAda Forum Okuru 22 Aralık 2019 #62 Hulya034' Alıntı: Evet ben hamileysem de şimdiye doğurmam lazımdı Genişletmek için tıkla ... Tabi ki kuzum öyle bir şey yok yani, bak hala hissediyorum karnımda bir şey hareket ediyor ama yok ultrasonda da kanda da hiçbir şey çıkmadı
Hulya034' Alıntı: Evet ben hamileysem de şimdiye doğurmam lazımdı Genişletmek için tıkla ... Tabi ki kuzum öyle bir şey yok yani, bak hala hissediyorum karnımda bir şey hareket ediyor ama yok ultrasonda da kanda da hiçbir şey çıkmadı
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 22 Aralık 2019 #63 MirayAda' Alıntı: Tabi ki kuzum öyle bir şey yok yani, bak hala hissediyorum karnımda bir şey hareket ediyor ama yok ultrasonda da kanda da hiçbir şey çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Sen kesin değilsin canım zaten artık boşuna dontora bile gitmene gerek yok
MirayAda' Alıntı: Tabi ki kuzum öyle bir şey yok yani, bak hala hissediyorum karnımda bir şey hareket ediyor ama yok ultrasonda da kanda da hiçbir şey çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Sen kesin değilsin canım zaten artık boşuna dontora bile gitmene gerek yok
M MirayAda Forum Okuru 22 Aralık 2019 #64 Hulya034' Alıntı: Sen kesin değilsin canım zaten artık boşuna dontora bile gitmene gerek yok Genişletmek için tıkla ... Evet çok şükür artık kuzum bir daha da böyle şeyler uzak olsun her şey vakti gelince güzel
Hulya034' Alıntı: Sen kesin değilsin canım zaten artık boşuna dontora bile gitmene gerek yok Genişletmek için tıkla ... Evet çok şükür artık kuzum bir daha da böyle şeyler uzak olsun her şey vakti gelince güzel
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 23 Aralık 2019 #66 MirayAda' Alıntı: Evet çok şükür artık kuzum bir daha da böyle şeyler uzak olsun her şey vakti gelince güzel Genişletmek için tıkla ... Ben o olaydan sonra bir daha öyle bişi yaşamadım korkudan. Yaşamam da.. hala aklımda soru işaretleri var
MirayAda' Alıntı: Evet çok şükür artık kuzum bir daha da böyle şeyler uzak olsun her şey vakti gelince güzel Genişletmek için tıkla ... Ben o olaydan sonra bir daha öyle bişi yaşamadım korkudan. Yaşamam da.. hala aklımda soru işaretleri var
M MirayAda Forum Okuru 23 Aralık 2019 #67 Hulya034' Alıntı: Ben o olaydan sonra bir daha öyle bişi yaşamadım korkudan. Yaşamam da.. hala aklımda soru işaretleri var Genişletmek için tıkla ... Bende yaşamadım bir daha da Allah korusun gerçekten, sen aklından at artık kuzum ya
Hulya034' Alıntı: Ben o olaydan sonra bir daha öyle bişi yaşamadım korkudan. Yaşamam da.. hala aklımda soru işaretleri var Genişletmek için tıkla ... Bende yaşamadım bir daha da Allah korusun gerçekten, sen aklından at artık kuzum ya
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 25 Aralık 2019 #68 MirayAda' Alıntı: Bende yaşamadım bir daha da Allah korusun gerçekten, sen aklından at artık kuzum ya Genişletmek için tıkla ... Ya 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi of
MirayAda' Alıntı: Bende yaşamadım bir daha da Allah korusun gerçekten, sen aklından at artık kuzum ya Genişletmek için tıkla ... Ya 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi of
S simayklck Forum Okuru 25 Aralık 2019 #69 Hulya034' Alıntı: Ya 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi of Genişletmek için tıkla ... leke olarak mı geliyor
Hulya034' Alıntı: Ya 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi of Genişletmek için tıkla ... leke olarak mı geliyor
M MirayAda Forum Okuru 25 Aralık 2019 #70 Hulya034' Alıntı: Ya 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi of Genişletmek için tıkla ... Başlar canım korkma
Hulya034' Alıntı: Ya 2 gündür kahve geliyo ama hala kan gelmedi of Genişletmek için tıkla ... Başlar canım korkma