H Hulya034 Paylaşımcı Melek 27 Ekim 2019 #11 Mutluluko&' Alıntı: Bence hamilelik söz değil telas yapma belki de vücut yapın öyledir kilo aldiysan kimi karından kilo alır bende oyleyimondandir bence Genişletmek için tıkla ... 8 kere adet oldum ben hamile biri 8 kez adet görür mü?
Mutluluko&' Alıntı: Bence hamilelik söz değil telas yapma belki de vücut yapın öyledir kilo aldiysan kimi karından kilo alır bende oyleyimondandir bence Genişletmek için tıkla ... 8 kere adet oldum ben hamile biri 8 kez adet görür mü?
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 28 Ekim 2019 #12 Hulya034' Alıntı: 8 kere adet oldum ben hamile biri 8 kez adet görür mü? Genişletmek için tıkla ... Cevap verecek biri var mı acaba? 8 kere adet oldum bu durumda gebelik olabilir mi? @SadmiN @Uzman SühaN
Hulya034' Alıntı: 8 kere adet oldum ben hamile biri 8 kez adet görür mü? Genişletmek için tıkla ... Cevap verecek biri var mı acaba? 8 kere adet oldum bu durumda gebelik olabilir mi? @SadmiN @Uzman SühaN
D denizmavisi88 Forum Okuru 28 Ekim 2019 #14 8 ay adet görmüşsün doğumun yaklaşmış hatta her an doğuracaksın karnın davul gibi olması lazımdı daha nasıl hamilelikten korkuyorsun
8 ay adet görmüşsün doğumun yaklaşmış hatta her an doğuracaksın karnın davul gibi olması lazımdı daha nasıl hamilelikten korkuyorsun
Likapam Paylaşımcı Melek 29 Ekim 2019 #17 Mügü' Alıntı: yeterrrrrrrrrrŕrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Hülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde???
Mügü' Alıntı: yeterrrrrrrrrrŕrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Hülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde???
M Mügü Paylaşımcı Melek 29 Ekim 2019 #18 Likapam' Alıntı: Hülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde??? Genişletmek için tıkla ... evett 'ya selin birde nuran vardi ikiside yok
Likapam' Alıntı: Hülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde??? Genişletmek için tıkla ... evett 'ya selin birde nuran vardi ikiside yok
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Ekim 2019 #19 denizmavisi88' Alıntı: 8 ay adet görmüşsün doğumun yaklaşmış hatta her an doğuracaksın karnın davul gibi olması lazımdı daha nasıl hamilelikten korkuyorsun Genişletmek için tıkla ... Bazılarının iç karnı geniş oluyormuş güya anlamafım imternette 9 ay adet görenlerden bahsediyolar? Yani sizce öyle bi durum yok mu
denizmavisi88' Alıntı: 8 ay adet görmüşsün doğumun yaklaşmış hatta her an doğuracaksın karnın davul gibi olması lazımdı daha nasıl hamilelikten korkuyorsun Genişletmek için tıkla ... Bazılarının iç karnı geniş oluyormuş güya anlamafım imternette 9 ay adet görenlerden bahsediyolar? Yani sizce öyle bi durum yok mu
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Ekim 2019 #20 Likapam' Alıntı: Hülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde??? Genişletmek için tıkla ... Abla niye öyle diyosun ya
Likapam' Alıntı: Hülyanın doğuma az kaldı bir ay daha idare edin 8 aydır ikna edemedik bir ay daha bekleriz sorun yok Kız bizim bi selin vardı o nerde??? Genişletmek için tıkla ... Abla niye öyle diyosun ya